• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
  • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
  • Nopeat toimitukset
Hae

Tietosuoja

Yritykset & kunnat

Teemme yhteistyötä useiden yritysten sekä kuntien kanssa.

Tarjoamme 30 päivän laskun ja nopeat toimitukset.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@billigamobilskydd.se ennen kello 16:00, niin lähetämme tuotteet saman päivän aikana.

HUOM! Ensimmäiseen yrityslaskuun lisätään 29 kruunun (noin 2,90€) suuruinen laskutuskulu. Tämän jälkeen maksua ei peritä.

Klarnan tietosuojakäytäntö

Klarna on sitoutunut yksityisyytesi suojelemiseen. Tässä Tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten Klarna kerää ja käyttää henkilötietojasi. Lisäksi saat tietoa oikeuksistasi ja niiden käytöstä suhteessa Klarnaan. Voit aina ottaa meihin yhteyttä yksityisyyteen ja tietoturvaan liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tietosuoja@klarna.fi.

Käyttämällä Klarnan palveluja hyväksyt Tietosuojakäytäntömme ja sen, että käsittelemme henkilötietojasi. Hyväksyt myös sen, että Klarna käyttää sähköisiä tietoliikennekanavia tietojen lähettämiseksi sinulle. On tärkeää, että luet ja ymmärrät Tietosuojakäytännön, ennen kuin alat käyttää Klarnan palveluja.

Klarna käsittelee henkilötietojasi alla esitetyn mukaisesti voidakseen tarjota käyttöösi palveluja, kuten Klarnan maksutapoja ja asiakasportaalin. Henkilötietojasi käsitellään aina suurta huolellisuutta noudattaen.  

Mitä tietoja Klarna kerää?

Itse antamasi tiedot. Voit antaa meille itseäsi koskevia tietoja monella eri tavalla, esimerkiksi kun teet ostoksen kaupan verkkosivuilla, kun päätät maksaa Klarnan tarjoamalla maksutavalla, kun otat meihin yhteyttä tai kun käytät asiakasportaalia tai jotain muuta Klarnan toimittamaa palvelua, jossa sinua pyydetään antamaan henkilötietoja. Näihin tietoihin kuuluvat:

 • Henkilö- ja yhteystiedot kuten nimi, syntymäpäivä, henkilötunnus, arvonimi, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero jne.;
 • Maksutiedot kuten luotto- tai maksukorttisi tiedot (kortin numero, voimassaoloaika ja CCV-turvakoodi), laskua koskevat tiedot, tilinumero jne.;

Sinusta keräämämme tiedot. Kun käytät palvelujamme (esimerkiksi kun teet ostoksen kaupan verkkosivuilla, kun maksat Klarnan tarjoamalla maksutavalla tai kun käytät Klarnan asiakasportaalia), voimme kerätä seuraavia tietoja:

 • Henkilö- ja yhteystiedot - nimi, syntymäpäivä, henkilötunnus, arvonimi, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero jne.
 • Tavaroita/palveluja koskevat tiedot - ostamiasi tuotteita koskevat tiedot
 • Taloudelliset tiedot - tulotiedot, mahdolliset luottoja koskevat sitoumukset ja maksuhäiriömerkinnät
 • Aiempia tapahtumia koskevat tiedot - aiemmin tehdyt ostokset, maksut ja luottopäätökset
 • Tiedot sinun ja Klarnan välisestä vuorovaikutuksesta - tiedot siitä, miten käytät Klarnan palveluja, mukaan lukien sivujen latausajat, latausvirheet, tapasi siirtyä käyttämään palveluja ja käytön lopettaminen sekä tiedot viestin perille toimittamisesta, kun otamme sinuun yhteyttä
 • Laitteita koskevat tiedot - IP-osoite, kieliasetukset, selainasetukset, aikavyöhykeasetukset, käyttöjärjestelmä ja alusta, näytön resoluutio
 • Paikkatiedot - maantieteellinen sijaintisi

Itse Klarnalle antamasi tiedot, tuotteita ja palveluja koskevat tiedot sekä taloudellista tilannettasi koskevat tiedot ovat yleensä edellytyksenä sille, että voit ryhtyä sopimussuhteeseen Klarnan kanssa.  Muita Klarnan keräämiä tietoja käytetään yleensä alla esitetyn mukaisesti.

Mitä teemme antamillasi tiedoilla?

Palvelujen toimittaminen ja parantaminen. Kaikkia Klarnan keräämiä tietoja käytetään Klaran palvelujen toimittamiseksi ja parantamiseksi. Klarna käsittelee henkilötietoja alla listattuja käyttötarkoituksia varten seuraavien oikeudellisten perusteiden nojalla:

Käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn oikeudellinen peruste (“Miksi tietojen käsittely on välttämätöntä”)

Automatisoitu päätös (K/E)

Henkilöllisyytesi ja henkilö- ja yhteystietojesi vahvistaminen.

Klarnan sopimusvelvoitteiden täyttäminen sinua kohtaan

K

Maksujen ja asiakassuhteen hallinnointi, eli Klarnan sinun ja Klarnan väliseen sopimussuhteeseen perustuvien velvoitteiden täyttäminen ja pyytämiesi tietojen, tuotteiden ja palvelujen toimittaminen.

Klarnan sopimusvelvoitteiden täyttäminen sinua kohtaan

K

Sinulle tarjottavien maksutapojen arviointi esimerkiksi sisäisten ja ulkoisten luottokelpoisuusluokitusten avulla

Klarnan sopimusvelvoitteiden täyttäminen sinua kohtaan ja soveltuvien lakien noudattaminen

K

Asiakasanalyysit, Klarnan palvelujen hallinnointi ja yrityksensisäiset toiminnot, mukaan lukien ongelmien kartoittaminen, tietojen analysointi, testit ja tutkimukset sekä tilastolliset analyysit

Klarnan sopimusvelvoitteiden täyttäminen sinua kohtaan ja oikeutettujen etujen tavoitteleminen

K

Sisällön esittäminen sinulle ja laitteellesi parhaiten sopivalla tavalla.

Klarnan sopimusvelvoitteiden täyttäminen sinua kohtaan

K

Klarnan palvelujen väärinkäytön estäminen osana Klarnan tavoitetta varmistaa palvelujen luotettavuus ja turvallisuus.

Klarnan sopimusvelvoitteiden täyttäminen sinua kohtaan ja soveltuvien lakien noudattaminen

K

Riskianalyysien teko, väärinkäytön estäminen ja riskinhallinta.

Klarnan sopimusvelvoitteiden täyttäminen sinua kohtaan ja oikeutettujen etujen tavoitteleminen

K

Palvelujen parantaminen ja liiketoiminnan kehittäminen, kuten luottoriskin analyysimallien parantaminen esimerkiksi väärinkäytön minimoimiseksi, uusien tuotteiden ja niiden ominaisuuksien kehittäminen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien tutkiminen.

Klarnan sopimusvelvoitteiden täyttäminen sinua kohtaan ja oikeutettujen etujen tavoitteleminen

E

Soveltuvien lakien noudattaminen, esimerkiksi rahanpesun estämistä, kirjanpitoa ja vakavaraisuusvaatimuksia koskien

Soveltuvien lakien noudattaminen

E

Viestintä. Klarna voi käyttää sinua koskevia tietoja myös ajankohtaisen tiedon välittämiseen sinulle käyttämiisi palveluihin sekä samankaltaisiin palveluihin liittyen. Tietoja voidaan käyttää lisäksi asiakastyytyväisyyskyselyjen tekemiseen palveluitamme koskien (esimerkiksi sen jälkeen, kun olet soittanut Klarnan asiakaspalveluun) sähköisten viestintäkanavien ja puhelimen välityksellä. Mikäli et toivo tämänkaltaisia yhteydenottoja, ilmoitathan tästä meille sähköpostitse osoitteeseen tietosuoja@klarna.fi

Kenen kanssa voimme jakaa sinua koskevia tietoja?

Voimme siirtää tai jakaa sinua koskeva tietoja tarkoin valittujen kolmansien osapuolten kanssa alla esitetyn mukaisesti. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin oikeudellisiin, teknillisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että sinua koskevia tietoja käsitellään turvallisesti ja riittävän tietosuojan tasolla silloin, kun niitä siirretään tai jaetaan valittujen kolmansien osapuolten kanssa.

Palveluntarjoajat ja alihankkijat, kuten Klarna-konsernin yritykset. Klarna voi siirtää henkilötietojasi palveluntarjoajille ja alihankkijoille sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi sinua kohtaan sekä muihin tässä Tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin.

Verkkokaupat. Kun teet oston verkkokaupassa, Klarna voi jakaa kaupan kanssa tarvittavat tiedot, jotta se voi toimittaa tilauksen ja hoitaa siihen liittyviä asioita, kuten kiistakysymyksiä.

Kaupan kanssa jaetut henkilötiedot käsitellään kaupan omien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Luottotietotoimistot ja vastaavat palveluntoimittajat. Voimme jakaa henkilötietojasi luottotietotoimistojen ja henkilöntunnistamispalvelujen toimittajien kanssa luottokelpoisuusluokituksesi arvioimiseksi, kun haet oikeutta käyttää jotain Klarnan tarjoamista maksutavoista, sekä henkilöllisyytesi ja osoitetietojesi varmistamiseksi. Markkina-alueesta riippuen Klarna voi myös suorittaa rajoitetun luottokelpoisuustarkistuksen, ennen kuin haet oikeutta käyttää Klarnan tarjoamaa maksutapaa, jotta tarjotut maksutavat voidaan räätälöidä sinua varten.

Löydät listan Klarnan käyttämistä luottotietotoimistoista täältä.

Viranomaiset. Klarna voi antaa tarpeellisia tietoja viranomaisille, kuten poliisille, veroviranomaisille tai muille viranomaisille, jos laki näin edellyttää tai jos olet suostunut tietojen antamiseen. Tietoja voidaan antaa esimerkiksi rahanpesun tai terrorismin torjuntaa koskevan lainsäädännön perusteella.

Yrityskauppa, liiketoiminnan tai omaisuuden myynti. Voimme antaa sinua koskevia tietoja kolmansille osapuolille:

 • Liiketoimintakaupan tai omaisuuden oston tai myynnin yhteydessä Klarna voi antaa sinua koskevia tietoja liiketoiminnan tai omaisuuden ostajalle tai myyjälle.
 • Jos kolmas osapuoli ostaa Klarnan tai lähes kaikki Klarnan omaisuuserät, Klarnan asiakkaiden henkilötietoja voidaan antaa tai siirtää kaupan yhteydessä.

Mitä me emme tee sinua koskevilla tiedoilla. Klarna ei myy sinua koskevia tietoja kolmansille osapuolille, jos et ole antanut siihen lupaa.

Missä säilytämme sinua koskevia tietoja?

Pyrimme aina käsittelemään tietosi Euroopan Unionin/Euroopan talousalueen sisällä. Joissain tapauksissa tietoja voidaan kuitenkin siirtää ja käsitellä Euroopan Unionin/Euroopan talousalueen ulkopuolella Klarna-konserniin kuuluvan yrityksen taikka toimittajan tai alihankkijan toimesta. Koska Klarna on sitoutunut suojelemaan sinua koskevia tietoja, Klarna ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin oikeudellisiin, teknillisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä tietosuojan tasolla verrattuna Euroopan Unionin/Euroopan talousalueen sisällä noudatettavaan tasoon.

Kuinka pitkän ajan säilytämme sinua koskevia henkilötietoja?

Säilytämme sinua koskevia tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen sopimusvelvoitteemme täyttämiseksi sinua kohtaan sekä lakisääteisiä säilytysaikoja koskevien velvoitteiden noudattamiseksi. Jos tallennamme tietoja muihin tarkoituksiin kuin sopimusvelvoittemme täyttämiseksi sinua kohtaan, esimerkiksi perustuen kirjanpitolakiin tai rahanpesun torjuntaa koskevaan lainsäädäntöön taikka vakavaraisuusvaatimusten noudattamiseksi, tallennamme tiedot vain niin kauan kuin tämä on tarpeen tai kun laki vaatii.

Oikeutesi saada tietoja ja vaatia oikaisua ja/tai tietojen poistamista

 • Tiedonsaantioikeus. Jos haluat tietää, mitä tietoja Klarna on tallentanut sinusta ja tarkistaa tietojen paikkansapitävyys, voit pyytää meitä toimittamaan sinulle maksuttomaan otteen näistä tiedoista.
 • Oikeus tietojen oikaisuun. Sinulla on oikeus korjata itseäsi koskevia virheellisiä tai puutteellisia tietoja.
 • Oikeus tietojen poistamiseen (“oikeus tulla unohdetuksi”). Sinulla on oikeus vaatia, että Klarna poistaa kaikki sellaiset itseäsi koskevat henkilötiedot, joiden tallentaminen ei enää ole tarpeen siihen käyttötarkoitukseen, jonka perusteella tiedot kerättiin. Tietyt lakisääteiset velvollisuudet estävät kuitenkin Klarnaa luottomarkkinayhtiön ominaisuudessa poistamasta välittömästi tiettyjä sinua koskevia tietoja. Nämä rajoitukset perustuvat kirjanpitoa, verotusta, rahoitustoimintaa, kuluttajan suojaa sekä rahanpesun torjuntaa koskevaan lainsäädäntöön. Voimme kuitenkin varmistaa, ettei tietoja, joita joudumme toistaiseksi säilyttämään, käytetä muihin tarkoituksiin kuin kyseisten lainsäädännön vaatimusten täyttämiseen.

Evästeet ja vastaavat seurantateknologiat

Klarna käyttää evästeitä ja vastaavia seurantateknologioita, jotta Klarnan palvelujen käyttäminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käyttää evästeitä ja samankaltaisia teknologioita, voit perehtyä Klarnan evästekäytäntöön.

Yhteydenotot

Tibro Billiga Mobilskydd AB varaa oikeuden käyttää sähköpostia omassa markkinoinissa, asiakas voi milloin tahansa erota postituksista.

Klarna Bank AB (publ) on rekisteröity Ruotsin yritysrekisteriin numerolla 556737-0431. Klarna Bank AB (publ):n päätoimipaikka on osoitteessa Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi.

Klarnalla on kansainvälinen yksityisyyden suojasta vastaava osasto (Global Privacy Office), johon kuuluu tietosuojasta vastaava henkilö (Data Protection Officer) ja tietosuojakysymyksiin erikoistunut tiimi. Koska tietosuoja on Klarnalle erityisen tärkeä asia, Klarnalla on myös erityinen tietosuoja-asioista vastaava asiakaspalveluryhmä. Klarnan asiakaspalvelu-asiantuntijat ovat Klarnan kansainvälisen yksityisyyden suojasta vastaavan toimiston jatke ja he vastaavat mielellään kaikkiin yksityisyyttä ja tietosuojaa koskeviin kysymyksiisi. Voit aina ottaa yhteyttä Klarnan tietosuoja-asiantuntijoihin osoitteessa tietosuoja@klarna.fi

Sinulla on oikeus pyytää rekisteriote itseäsi koskevista tiedoista ja niiden käsittelystä. Sinulla on myös oikeus korjata itseesi liittyviä virheellisiä tietoja. Rekisteriotteen pyytämiseksi, tietojen korjaamiseksi, markkinointikiellon asettamiseksi ja muun tiedon saamiseksi henkilötietojen käsittelystä Klarnalla olethan yhteydessä sähköpostitse tietosuoja[at]klarna.fi tai kirjeitse:

Data Protection
Klarna AB
Sveavägen 46
111 34 Stockholm
Ruotsi

Klarna Bank AB (publ) on henkilötietojesi käsittelystä tässä Tietosuojakäytännössä esitetyllä tavalla vastaava yhtiö (rekisterinpitäjän ominaisuudessa). Klarna Bank AB (publ) on velvollinen noudattamaan Ruotsin tietosuojalainsäädäntöä.

Lisätietoja Klarnasta löydät verkkosivuillamme osoitteessa www.klarna.com.

Tämä tietosuojalausunto päivitettiin viimeksi 30. tammikuuta 2017.GDPR

GDPR – Osoite- ja ostotietojesi käsittely meillä kännykkälompakko.fi:ssä.
Uusi laki, GDPR, astuu voimaan 25. toukokuuta 2018. Kyseessä on jäsenmaille yhteinen laki, joka laittaa voimaan samat säännöt koko Euroopassa. GDPR korvaa henkilötietolain, joka on ollut suomalainen laki vuodesta 1999. GDPR:n astuessa voimaan, tulee kaikille organisaatioille, kauppiaille ja yrityksille suurempi vastuu asiakkaiden henkilötietojen hallinnasta. Lue lisää täältä.
Tietojen käsittely
Kännykkälompakko.fi on vastuussa meille asiakkaana jättämistäsi henkilötiedoista ja käsittelemme niitä voidaksemme hallinnoida ostojasi, sekä markkinoinnissa, mikäli olet tilannut uutiskirjeen. kännykkälompakko.fi ei anna henkilötietoja, sähköpostiosoitteita tai muuta asiakasinformaatiota kolmansille osapuolille, paitsi alla olevassa kohdassa kolme mainituille.
Kännykkälmpakko.fi on e-kauppiaana velvollisuus valvoa, että kaikkia sinua koskevia tietoja käsitellään seuraavasti:

· Me arkistoimme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme toimittaa tilaamasi tuotteet.
· Me arkistoimme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi (matkapuhelin) ostaessasi tuotteen.
· Annamme osoitteesi kolmannelle osapuolelle, tässä tapauksessa huolitsijoille DHL ja/tai Postnord sekä maksupalveluun (Klarna).
· Sinulla on koska tahansa oikeus tulla poistetuksi järjestelmästä (tietyin rajoituksin, kuten kirjanpitolaki edellyttää).
· Arkistoimme tietojasi oston yhteydessä 6 vuotta kirjanpitolaista johtuen.
· Sinulla on oikeus valittaa valvontaviranomaisille
· Sinulla on oikeus saada tietää, mistä informaatio on tullut, jos et sitä itse ole rekisteröinyt.
· Uutiskirjeissä voimme lähettää voimme lähettää mainoksia, jotka perustuvat siihen dataan, jota meillä on sinusta ja sinulla on oikeus ja sinulla on oikeus tietää mille sinua koskevista arkistoiduista tiedoista tarjoukset perustuvat.
· Sinulla on oikeus saada vedos kaikista tiedoista, joita meillä olevalla tililläsi on.

General Data Protection Regulation (GDPR) – Yhteinen henkilö- ja tietosuojalaki tulee voimaan 25. toukokuuta 2018 koko EU:ssa.
Evästeiden käyttö
Eväste on tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi. Evästeitä käytetään normaalisti parantamaan sivuston käyttäjäkokemusta, esimerkiksi muokkaamalla sivustoa kävijän toiveiden ja valintojen mukaan. Pysyvä eväste pysyy vierailijan tietokoneella tietyn ajanjakson. Istuntokohtainen eväste tallennetaan tilapäisesti tietokoneen muistiin kävijän ollessa verkkosivulla. Istuntokohtaiset evästeet katoavat, kun suljet selaimen.
Emme käytä pysyviä evästeitä. Istuntokohtaisten evästeiden avulla pystymme tarkistamaan, oletko kirjautunut sivustolle, lisännyt tuotteita ostoskoriin tai käyttänyt tuotesuodatinta.
Voit myös milloin tahansa poistaa kaikki evästetiedostot, jotka ovat tallennettu laiteellesi. Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit muuttaa asetuksia verkkoselaimessa niin, että niitä ei hyväksytä. Hyväksymällä evästeet tietokoneellasi, kännykkälompakko.fi katsoo sinun suostuvan evästeiden käyttöön, kun vierailet sivustollamme. Jos selaimesi tai palomuurisi estää evästeiden käytön, voit lähettää tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen info@kannykkalompakko.fi
Kännykkälompakko.fi käyttää Google Analyticsia apuna saadakseen kuvan siitä, kuinka kävijät käyttävät sivustoa. Käytämme näitä tietoja nähdäksemme kuinka kävijä, asiakkaamme, käyttää verkkosivustoamme sekä eri kategorioita ja sivuja. Kehitämme kävijöitä koskevia tilastotietoja, ja käytämme raportteja sivuston vierailuista esimerkiksi sisällön, navigoinnin ja rakenteen parantamiseksi. Tietoja ei tallenneta osoitteeseen kännykkälompakko.fi. Analysointityökalu käyttää evästeitä, ja niiden tuottamat tiedot sivuston käytöstäsi siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimelle yhdysvaltoihin. kännykkälompakko.fi käyttää Google Analyticsissa anonyymisointitoimintoa, jonka avulla työkalu poistaa kävijöiden IP-osoitteen viimeiset numerot ennen, kuin tiedot ladataan Googlelle. Google voi siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos se on lainmukaista tai jos kolmas osapuoli käsittelee tietoja Googlen puolesta.

Jos sinulla on kysyttävää asiasta, otathan yhteyttä osoitteeseen info@kannykkalompakko.fi