• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

Puhelintelineet

Optimoi ajokokemuksesi autotelineellä kännykkälompakko.fi:stä

Tee ajastasi mukavampaa ja turvallisempaa autotelinevalikoimamme avulla. Käytätpä puhelintasi GPS:nä tai haluat vain kätevän tavan pitää se paikallaan, tarjoamme valikoiman autotelineitä, jotka on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ajon aikana.

Joustavuus ja vakaus

Autotelineemme avulla voit kiinnittää puhelimesi turvallisesti ja vakaasti autoon. Erilaisten säätömahdollisuuksien ja joustavien mallien ansiosta voit löytää täydellisen pidikkeen, joka sopii autoosi ja puhelimeesi.

360 asteen säätömahdollisuus

Hanki puhelimellesi paras katselukulma ajon aikana 360 astetta kääntyvien autotelineidemme avulla. Voit helposti säätää puhelimesi sekä pysty- että vaaka-asentoon, jotta saat optimaalisen näkymän GPS:stä tai muista sovelluksista.

Helppo asennus ja helppokäyttöisyys

Autotelineemme on helppo asentaa auton kojelautaan, ikkunaan tai tuuletusaukkoon. Käyttäjäystävällisellä ja luotettavalla kiinnikkeellämme pitimet varmistavat, että puhelimesi on käden ulottuvilla, jotta voit keskittyä ajamiseen.

Universaali yhteensopivuus

Autotelineemme on suunniteltu sopimaan useimpiin puhelinmalleihin koosta tai merkistä riippumatta. Sinun ei tarvitse huolehtia yhteensopivuudesta, sillä kiinnikkeet tarjoavat monipuolisuutta ja sopivat erilaisiin laitteisiin.

Turvallisuus ja käytännöllinen käyttö

Autotelineillämme voit keskittyä tiehen ja minimoida häiriötekijöitä, mikä lisää turvallisuutta ajon aikana. Samalla saat käytännöllisen ratkaisun puhelimesi käden ulottuville.

Optimoi ajasi ja pidä puhelimesi turvallisesti paikoillaan luotettavien ja monipuolisten autotelineemme avulla. Tee ajamisestasi mukavampaa ja vaivatonta – valitse täydellinen autoteline puhelimellesi jo tänään! Kiitos kun valitsit kännykkälompakko.fi:n

Suodata/lajittele

Suodatin
    Näytä 13 tuotteet

    tuotelista