• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

Motorola Edge 40 5G – kuinka paljon sitä pitäisi suojata?

Autamme sinua matkapuhelimesi tai tablet-laitteesi suojauksessa, ja tietysti voimme myös järjestää hyvän mobiilisuojauksen Motorola Edge 40 5G:lle.
Karkaistu lasi näytönsuoja yhdistettynä lompakkokoteloon, johon mahtuu matkapuhelin, käteinen ja luottokortit, ei ainoastaan ​​tarjoa hyvää suojaa matkapuhelimellesi, vaan haluat myös kaiken olevan yhdessä paikassa. Käytännöllistä ja helppoa, kun olet liikkeellä.
Jos haluat mieluummin hieman yksinkertaisemman suojan, mobiilisuojus saattaa riittää sinulle. Sitten suojaat matkapuhelimen sivut ja takaosan. Meillä on myös hieman yksinkertaisempia näytönsuojaimia, jotka on valmistettu kirkkaasta muovikalvosta. Sitten sinun on vain oltava erityisen varovainen asentaessasi sitä, jotta olet 100% varma, että olet poistanut ensin kaikki pölyhiukkaset näytöltä. Kirkkaalla muovisella näytönsuojalla saat vain yhden mahdollisuuden kiinnittää se, jotta se istuu hyvin. Karkaistu lasi näytönsuoja on hieman anteeksiantavampi ja helpompi asentaa (ja tarjoaa myös paremman suojan). 

Suodata/lajittele

Suodatin
    Näytä 10 tuotteet

    tuotelista