• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

Google

Optimoi Google-mobiilikokemuksesi kännykkälompakko.fi:n mobiilitarvikkeilla

Google-puhelimesi on tehokas kumppani, joka ansaitsee parhaan mahdollisen mobiililisälaitteen toiminnallisuuden ja suojan parantamiseksi. Tutustu loistaviin ja edullisiin lisävarustevalikoimaamme, joka on räätälöity Google-puhelimeesi ja anna sille sen ansaitsema suoja ja toimivuus.

Karkaistu lasi näytönsuoja – itsestäänselvyys!

Karkaistu lasi näytönsuojamme ovat vertaansa vailla oleva ratkaisu Google-puhelimesi näytön suojaamiseen. Naarmuuntumattomasta materiaalista valmistetut näytönsuojat tarjoavat vankan suojakerroksen naarmuja, kolhuja ja nesteitä vastaan ​​säilyttäen samalla näytön kristallinkirkkaan laadun ja reagoivuuden.

Mobiilikotelo - tyyli ja suoja täydellisessä harmoniassa

Google-puhelimien puhelinkoteloiden valikoimassamme yhdistyvät tyyli ja toimivuus varmistaakseen, että laitteesi on sekä hyvin suojattu että näyttää upealta. Ohuista koteloista järeämpiin TPU-koteloihin – jokainen vaihtoehto tarjoaa räätälöidyn suojan säilyttäen samalla laitteen esteettisen ulkonäön.

TPU-kotelomme on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka tarjoavat joustavuutta ja iskunkestävyyttä. Nämä kotelot sopivat täydellisesti Google-puhelimeesi ja vaimentavat tehokkaasti iskuja ja iskuja tarjoten luotettavan suojan laitteen suunnittelusta tai käyttökokemuksesta tinkimättä.

Skimblocker Mobile Wallet - turvallisuus ja toiminnallisuus

Skimblocker-mobiililompakko ei ole vain käytännöllinen säilytysratkaisu, vaan myös turvatoimi. Siinä on sisäänrakennettu RFID-esto, joka suojaa luottokorttitietojasi luvattomalta lukemiselta. Sen kompakti ja tyylikäs muotoilu tekee siitä täydellisen kumppanin Google-puhelimellesi, sillä se tarjoaa sekä turvallisuutta että toimintoja yhdessä tuotteessa.

Kännykkälompakko.fi:n Google-mobiililaitteiden mobiilitarvikevalikoimalla voit muokata ja suojata laitteesi sinulle sopivalla tavalla. Tutustu näytönsuojaimien, matkapuhelimen kuorien, TPU-koteloiden ja Skimblocker-mobiililompakoiden kokoelmaamme ja anna Google-puhelimellesi sen ansaitsema suoja ja toimivuus täydellisen ja suojatun käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Suojaa, paranna ja nauti Google-puhelimestasi enemmän kuin koskaan ennen – valitse laadukkaat mobiililisävarusteemme saadaksesi tavallista enemmän kokemusta. Kiitos, että valitsit kännykkälompakko.fi:n suojaaessasi Google-puhelintasi.

Suodata/lajittele

Suodatin
    Näytä 1 - 60 / 107 tuotteet

    tuotelista