• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

Motorola Moto E32s – suojaamme näyttösi!

Tervetuloa sivustolle kännykkälompakko.fi jossa voit kierrellä virtuaalisessa matkapuhelintarvikeliikkeessämme. Olemme keränneet sivustollemme matkapuhelintarvikkeita Motorola Moto E32s:a varten, jotta voit suojata puhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla.
Näyttö on isoimpia malleja 6,5 tuuman koollaan. Joten sen haluat tietenkin suojata hyvin. Sen teet parhaiten ja yksinkertaisimmin näytönsuojalla, joka on valmistettu karkaistusta lasista. Se on helppo asentaa ja saat hyvän ja vakaan suojan näytöllesi. Pyrimme näyttämään kuvilla tarkalleen, kuinka iso näytönsuoja on ja kuinka pitkälle se ulottuu reunaan, joten voit hyvin katsoa kuviamme vielä tarkemmin tilauksen yhteydessä.
Jos haluat vain yksinkertaisen ja erittäin halvan suojan, meiltä löytyy myös muovikalvosta valmistetut näytönsuojat, yksittäispakkauksena tai 6-pakkauksessa siltä varalta, että haluat muutaman ylimääräisen varalle. Tämä näytönsuoja voi olla hieman hankala asentaa, joten suosittelemme hankkimaan 6-pakkauksen varmuuden vuoksi. 
 

Suodata/lajittele

Suodatin
    Näytä 42 tuotteet

    tuotelista