• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

Asus

Löydä uusia mahdollisuuksia Asus-puhelimesi mobiililisävarusteilla

Asus-puhelimesi ei ole vain tekninen laite; se on kumppanisi läpi jokaisen hetken, jokaisen saavutuksen ja jokaisen seikkailun. Laajentaaksemme sen potentiaalia ja tehdäksemme jokaisesta hetkestä entistä ikimuistoisemman tarjoamme mobiilitarvikemaailman, jonka tarkoituksena on muuttaa Asus-kokemuksestasi jotain ainutlaatuista.

Kotelot ja kuoret - heijastus tyyliisi

Ainutlaatuiset kotelomme ja kannet eivät ole vain suojaa, vaan ne ovat persoonallisuutesi ja tyylisi jatke. Tyylikkäistä ja minimalistisista kuorista vankoihin ja värikkäisiin koteloihin jokainen lisävaruste on suunniteltu sopimaan elämäntyyliisi ja suojaamaan laitettasi tavalla, joka täydentää henkilökohtaista tyyliäsi.

Näytönsuoja - säilytä jokaisen hetken selkeys

Asus-puhelimesi näyttö on ikkuna digitaaliseen maailmaasi. Näytönsuojamme eivät ole vain suojaamassa naarmuilta ja kolhuilta; ne on luotu säilyttämään näytön kristallinkirkas laatu, jotta jokainen kuva, jokainen video ja jokainen tekstikokemus pysyy yhtä terävänä ja eloisena kuin ensimmäisen kerran, kun näit ne.

Tehokkaat laturit - energisoitua kestävyyttä

Lataa Asus-puhelimesi energiaa vastataksesi päivittäisiin haasteisiisi. Laturimme eivät ole vain työkaluja akun pitämiseen täyteen ladattuna – ne ovat keskeytymättömän käyttökokemuksen avain. Pikalataustekniikka mahdollistaa tehokkaan ja luotettavan energiansiirron riippumatta siitä, missä olet tai kuinka pitkälle haluat mennä.

Äänikokemukset New Levels - Langattomat kuulokkeet -palvelussa

Anna itsellesi kananlihalle korkealaatuisin ääni. Langattomat kuulokkeet ja kaiuttimet vievät sinut selkeyden ja syvyyden maailmaan. Koe jokainen lyönti, jokainen nuotti ja jokainen sana äänenlaadulla, joka herättää jokaisen hetken eloon suosikkimusiikistasi tärkeisiin keskusteluihin.

Asus-puhelimesi on enemmän kuin pelkkä laite. Se on kumppani, inspiraation lähde ja ystävä, joka tukee sinua jokapäiväisessä elämässäsi. Mobiililisävarusteemme on suunniteltu parantamaan ja parantamaan kokemuksesi kaikkia näkökohtia – suojasta ja tyylistä toimivuuteen ja suorituskykyyn.

Tutustu laajaan mobiilitarvikevalikoimaamme jo tänään ja anna Asus-puhelimellesi sen ansaitsema lisäteho tehdäksesi jokaisesta hetkestä ikimuistoisen ja jokaisesta kokemuksesta entistä vaikuttavamman.

Kiitos kun valitsit kännykkälompakko.fi:n

Suodata/lajittele

Suodatin
    Näytä 1 - 60 / 204 tuotteet

    tuotelista