• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

Doro

Optimoi Doro-kokemuksesi laadukkailla mobiilitarvikkeilla

Doro tarkoittaa käyttäjäystävällisiä laitteita, jotka rikastuttavat kaiken ikäisten ihmisten elämää. Doro-puhelimesi täydentämiseksi ja suojaamiseksi tarjoamme kattavan valikoiman korkealaatuisia mobiilitarvikkeita, jotka on suunniteltu täydellisesti laitteeseesi ja maksimoimaan sen toimivuuden.

Mobiililompakko - tyyli ja toiminta yhdessä

Mobiililompakkomme eivät ole vain tyylikkäitä lisävarusteita, vaan myös käytännöllisiä säilytysratkaisuja Doro-puhelimellesi. Ne tarjoavat laitteelle suojakotelon, mutta niissä on myös korttipaikat ja taskut arvoesineiden pitämiseksi järjestyksessä ja käden ulottuvilla.

Kännykän kannet ja kotelot - suojaa tyylikkäästi

Valikoimamme matkapuhelinkuoret ja -kuoret on suunniteltu suojaamaan Doro-puhelintasi naarmuilta, kolhuilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta säilyttäen samalla laitteen tyylikkään ulkonäön. Ohuista kuorista järeämpiin koteloihin - jokaisessa vaihtoehdossa yhdistyvät suojaus tyyliin henkilökohtaisen makusi mukaan.

Karkaistu lasi näytönsuoja - kristallinkirkas suojaratkaisu

Suojaa Doro-puhelimesi näyttöä naarmuilta ja kolhuilta karkaistun lasin näytönsuojaimillamme. Naarmuuntumattomasta materiaalista valmistetut näytönsuojat tarjoavat optimaalisen suojan säilyttäen samalla näytön kristallinkirkkaan laadun ja reagoivuuden. Varmista, että näyttösi pysyy täydellisessä kunnossa pitkään.

Laatu ja istuvuus

Doron mobiililisävarusteemme on luotu keskittyen korkeaan laatuun ja täydelliseen istuvuuteen. Jokainen lisävaruste on huolellisesti suunniteltu täydentämään ja parantamaan Doro-puhelimesi toimintoja samalla, kun ne tarjoavat suojan, jota tarvitaan laitteen käyttöiän pidentämiseen.

Doro-puhelimien mobiilitarvikevalikoimamme avulla voit mukauttaa ja suojata laitteesi sinulle sopivalla tavalla. Tutustu kokoelmaamme tänään ja anna Doro-puhelimellesi sen ansaitsema lisähoito ja toiminnallisuus täydellisen ja suojatun käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Kiitos kun valitsit kännykkälompakko.fi:n

Suodata/lajittele

Suodatin
    Näytä 1 - 60 / 82 tuotteet

    tuotelista