• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

HMD Pulse Pro / Pulse Plus - täältä löydät suojan!

Oikeiden mobiilitarvikkeiden löytäminen HMD Pulse Pro / Pulse Pluslle voi olla haaste, mutta meillä on mitä tarvitset! Mallistomme sisältää mobiilitarvikkeita, jotka suojaavat matkapuhelintasi ja antavat sille tyylikkään ilmeen.
Yksi suosituimmista lisävarusteistamme ovat tyylikkäät lompakkokotelomme, joissa yhdistyvät toimivuus ja turvallisuus. Lompakkokotelomme suojaavat HMD Pulse Pro -laitettasi naarmuilta ja kolhuilta samalla, kun ne tarjoavat käytännöllisiä lokeroita korteille ja käteiselle, joten sinulla on kaikki tarvitsemasi yhdestä paikasta.
Lisäsuojaksi suosittelemme karkaistua lasia näytönsuojaamme. Tämä näytönsuoja on uskomattoman vahva ja antaa matkapuhelimesi näytölle parhaan mahdollisen suojan naarmuja ja halkeamia vastaan. Kristallinkirkkaan läpinäkyvyytensä ansiosta se ei vaikuta näytön herkkyyteen tai kuvanlaatuun.
Vaikka mobiilisuojan löytäminen HMD Pulse Prolle voi olla vaikeaa, voimme ylpeänä sanoa, että voimme toimittaa juuri sen, mitä tarvitset. Kännykkälompakko.fi:stä löydät upeat lisävarusteemme ja annat matkapuhelimellesi tai tabletillesi parhaan suojan, jonka ne ansaitsevat!

Suodata/lajittele

Suodatin
    Näytä 2 tuotteet

    tuotelista