• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

Tietoa meista

Kaikki alkoi näytönsuojasta...

Monia huvittaa, kun kerromme billigamobilskydd.se-kaupan saaneen alkunsa makuuhuoneesta, mutta se on totta!

Vuonna 2011 pomomme (joka ei siihen aikaan ollut johtaja, vaan työskenteli jäätelön myyjänä) sai uuden työkännykän. Puhelin oli kosketusnäytöllinen ZTE Blade ja johtaja halusi totta kai pitää siitä hyvää huolta. Parasta olisi siis ostaa puhelimeen jonkinlainen suoja. ZTE on tunnetusti kiinalainen puhelin, joten suojiapa ei saanutkaan pomon kotimaasta Ruotsista. Lopulta hän kuitenkin onnistui löytämään sopivia näytönsuojia – kuuden kappaleen pakkauksessa. Hän tilasi suojat netin kautta kotiinsa ja kiinnitti yhden niistä puhelimeensa. Täydellistä! ...paitsi että nyt suojia oli tarpeettomana loput viisi kappaletta...! Mitähän niillä voisi tehdä?  Johtajalla oli vanha tili netin huutokauppasivustolla. Ehkäpä näytönsuojat voisi kokeilla laittaa sivustolle myyntiin, saattoihan joku muukin kaivata moisia juuri ZTE Blade -puhelimeen. Ja joku todellakin kaipasi! Suojat menivät kaupaksi alta aikayksikön ja pomo pohdiskeli, että voisi yhtä hyvin tilata niitä muutaman lisääkin. Ja sen hän teki – rahoilla, jotka oli saanut edelliset myymällä. Tämä jatkui jokusen viikon, kunnes johtaja keksi, että voisi ehkä tilata myytäväksi myös kuoria: nekin menisivät varmasti kaupaksi. Näin homma lähti rullaamaan eteenpäin. Netin huutokauppasivuston oheen perustettiin pian oma kotisivu: billigamobilskydd.se.

Vuonna 2012 pomo otti virkavapaata jäätelötyöstään. Kuoret, näytönsuojat ja lompakot pinottiin makuuhuoneen Ikean Billy-kirjahyllyihin. Vaatekaappiin. Vielä toiseen vaatekaappiin. Sängyn alle. Kun sinnekään ei enää mahtunut, johtaja vuokrasi tilan Ruotsin Tibrosta, Mariestadsvägen-nimiseltä tieltä. Joitakin kuukausia myöhemmin pomo ja hänen avopuolisonsa irtisanoutuivat päivätöistään ja ryhtyivät pyörittämään puhelintarvikebisnestä kokoaikaisesti. Vuoden jälkeen 200 neliötä kävi yritykselle ahtaaksi, mutta naapurista löytyi onneksi vapaata tilaa. Uusi vuokrasopimus sai nimet alleen ja seinään jysäytettiin valtava reikä.

billigamobilskydd.se-puodilla oli nyt 600 m2 varasto-, kauppa- ja toimistotilaa. Sittemmin, joitakin vuosia myöhemmin, yritys on kasvanut vielä hieman lisää. Mobiilitarvikkeita myydään kotisivujen sekä fyndiq.se-sivuston kautta sekä tietenkin nettihuutokauppa Traderassa, josta kaikki alkoi. Tämän lisäksi yrityksellä on myös varastomyymälä: Ruotsissa sijaitseva fyysinen kauppa, jossa asiakkaat voivat hypistellä tuotteita ennen ostopäätöksen tekoa.

Yritykseen on sittemmin palkattu myös henkilökuntaa. Billigamobilskydd.se on perheyritys, jossa työskentelee johtajan ja hänen puolisonsa lisäksi johtajan poika. Heidän lisäkseen mukana on talousvastaava sekä vielä yksi työntekijä. Unohtaa ei tietenkään sovi perheen Hjalmar-koiraa eikä tämän pentua Hjördistä (nämä kaverithan ovat ne todelliset johtajat!).