• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

HTC

HTC-matkapuhelimet ovat olleet pitkään tunnettuja tyylikkäästä suunnittelustaan ​​ja vaikuttavasta suorituskyvystään. Varmistaaksesi, että HTC-puhelimesi tarjoaa jatkossakin erinomaisen käyttökokemuksen, on tärkeää suojata se parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä on muutamia vinkkejä meiltä osoitteessa kännykkälompakko.fi HTC-puhelimesi optimaaliseen suojaamiseen:

Käytä suojakuoria ja -koteloita - löydät ne meiltä osoitteesta kännykkälompakko.fi

Suojaava matkapuhelinkuori tai -kotelo on yksi yksinkertaisimmista, mutta tehokkaimmista tavoista suojata HTC-puhelintasi iskuilta, naarmuilta ja pölyltä. Valitse kuori tai kotelo, joka sopii henkilökohtaiseen tyyliisi ja tarjoaa riittävän suojan koko laitteelle, mukaan lukien kulmat ja reunat.

Sijoita karkaistusta lasista valmistettuun näytönsuojaan – meiltä myös niitä!

HTC-puhelimesi näyttö on yksi sen haavoittuvimmista osista. Karkaistu lasi näytönsuoja on erinomainen lisävaruste suojaamaan näyttöä naarmuilta ja pieniltä iskuilta. Karkaistu lasi voi vaimentaa iskuja ja minimoi herkän näytön vaurioitumisriskin.

Pidä HTC-puhelimesi puhtaana

HTC-puhelimesi puhtaana pitäminen on yksinkertainen mutta tärkeä osa sen kunnon ylläpitämistä. Pyyhi säännöllisesti laitteen näyttö ja takaosa pehmeällä mikrokuituliinalla poistaaksesi lian ja sormenjäljet, jotka voivat naarmuttaa pintaa ajan myötä.

Vältä vettä ja äärimmäisiä lämpötiloja

HTC-laitteet eivät yleensä ole vedenpitäviä, joten vältä puhelimen altistamista vedelle tai kosteudelle. Älä myöskään säilytä HTC-puhelinta paikoissa, joissa on erittäin kuuma tai kylmä, koska tämä voi vaikuttaa sen suorituskykyyn ja akun käyttöikään.

Suojaa latausportti ja kuulokeliitäntä

Latausportti ja kuulokeliitäntä ovat herkkiä alueita HTC-puhelimessa. Varmista, että ne ovat puhtaat ja puhtaat pölystä tai roskista, jotka voivat tukkia yhteyden tai vahingoittaa laitetta. Vältä pistokkeiden tai johtojen pakottamista, sillä se voi aiheuttaa pysyviä vaurioita.

HTC-puhelimesi suojaaminen on välttämätöntä sen pitkän aikavälin suorituskyvyn ja esteettisyyden kannalta. Käyttämällä suojakuoria, näytönsuojakalvoja ja säännöllistä puhdistusta voit pidentää sen käyttöikää ja säilyttää sen kiillon ja toimivuuden ajan myötä.

Jos HTC-puhelimesi vaurioituu, varmista, että se korjataan valtuutetulla palveluntarjoajalla varmistaaksesi, että se palautetaan optimaaliseen kuntoonsa.

Kun pidät HTC-puhelimestasi parasta huolta ja käytät suojaavia lisävarusteita, voit nauttia sen suorituskyvystä ja toimivuudesta vielä pitkään. Voit suojata sen helposti mobiilitarvikkeilla osoitteessa kännykkälompakko.fi

Suodata/lajittele

Suodatin
    Näytä 1 - 60 / 101 tuotteet

    tuotelista