• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

Huawei Mate 20 Lite – suojaamme puhelimesi ja luottokorttisi!

 Sivustolla kännykkälompakko.fi teemme parhaamme, jotta sinä asiakkaana voit olla tyytyväinen. Anna meidän auttaa sinua suojaamaan puhelimesi parhaalla tavalla. Huawei Mate 20 Lite on esimerkiksi malli, johon meillä on melko paljon erilaisia kännykkätarvikkeita. Riippumatta siitä, haluatko suojata vain ruudun muovisella tai kovetetusta lasista valmistetulla ruudunsuojalla vai haluatko suojata koko puhelimesi esimerkiksi lompakkosuojalla, löydät täältä etsimäsi.
On tärkeää suojata. Meillä on suojia sekä puhelimellesi että korteillesi. Skimblocker Wallet- ja Skimblocker Magnet Wallet -lompakoillamme suojaat korttisi skimmaukselta. Lompakon sisäpuolella olevan suojan ansiosta korttejasi ei voi "piipata" silloin, kun ne ovat suojuksessa, mikä tuo sinulle lisäturvaa. Skimblocker Wallet -lompakolla osoitteesta kännykkälompakko. fi olet tehnyt voitavasi suojataksesi niin puhelimesi kuin luottokorttisikin! 
Tykkäämme turvallisuudesta. Tykkäämme myös olla nopeita! Lähetämme aina tavarasi samana päivänä kuin tilaat, jos tilaat ennen klo 16.00. Tarjoamme tietysti myös toimituksen. 
Tervetuloa sivustolle kännykkälompakko.fi.
#suojausontärkeää

Suodata/lajittele

Suodatin
    Näytä 21 tuotteet

    tuotelista