Smart Magnet Kännykkäkotelo Samsung Galaxy A53 5G (A536B) (Musta)

44789 Black - billigamobilskydd.se
18.95 EUR
Saatavilla (Yli 10)   Toimitusaika: 2-3 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Days
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Smart Magnet Kännykkäkotelo Samsung Galaxy A53 5G (A536B)
Tyylikäs standcase-kännykkälompakko 3 korttitaskulla ja takana olevalla setelilokerolla.
Kännykkäkotelo, jossa on tilaa niin kännykälle kuin luottokortille, ajokortille ja käteiselle. Kotelon korttitaskussa on alempana pitkulainen reikä, jonka avulla saat painettua korttisi ulos helposti, kun sitä tarvitset.
Korttitaskujen määrä: 3
Materiaalit: PU-nahka ja muovi

Smart Magnet -kännykkäkotelossa on ylellinen ulkonäkö, joka antaa ihanan tunteen, kun pitelet kännykkäkoteloa kädessäsi. Materiaali on PU-nahkaa, mutta näyttää aidolta nahalta. Smart Magnet -kännykkäkotelossa on lisäksi sauma koko ulkoreunan ympärillä, niin etu- kuin takapuolella. Tämäkin luo varsin ylellisen vaikutelman.
Smart Magnet -kännykkäkotelossa on lisäksi standcase-toiminto. Se tarkoittaa, että voit asettaa kännykkäsi kaltevaan asentoon, kun haluat katsoa elokuvaa tai kuvia kännykästäsi.
Kuori, johon kännykkä laitetaan, on muovinen ja siinä on tietysti paikat painikkeille ja säätimille, jotta voit helposti löytää äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeen, kun kännykkäsi on kännykänkuoressa.
Kotelo suljetaan tehokkaalla magneettiläpällä, joka pitää lompakon suljettuna.
Smart Magnet -kännykkäkotelo on saatavilla eri väreissä. Katso kuvamme nähdäksesi tämänhetkisen valikoiman kännykällesi. 

Kärki tästä tuotteesta

Tutkia enemmän samanlaisia


0
0

Arvostelut

Tämä tuote ei ole arvosteluja

Kirjoita arvio tuotteesta

Arvosana:


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös