Skimblocker Design Magneettilompakko Huawei Y6s

34716 No 32 - billigamobilskydd.se
24.95 EUR
Saatavilla (Yli 10)   Toimitusaika: 2-3 Päivää

Your order can be sent in

days
Days
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Skimblocker Design Magneettilompakko Huawei Y6s
Design Magneettilompakossa on tyylikäs kuviointi sekä lompakon ulkopinnalla että sisäpuolella olevassa kuoressa. Tämä tietää loppua tylsille, yksivärisille lompakoille. Heille, jotka pitävät väreistä ja designista!
(Lompakon sisäosa on yksivärinen)
Suojakuoressa on paikka kännykälle, luottokorteille ja seteleille, ja se toimii sekä lompakkona että matkapuhelimen kuorena. Kotelossa on 3 korttitaskua ja 1 tasku seteleille.
Kuori, johon matkapuhelin kiinnitetään, on irrotettava; saat siis samalla sekä kuoren että lompakon! Kuori on magneettinen ja helppo kiinnittää lompakkoon. Tai jääkaapin oveen, kun teet ruokaa.
Materiaali: Keinonahka

Tämä on täydellinen kuori sinulle, kun haluat sekä suojakuoren että kännykkälompakon. Täältä saat molemmat samassa paketissa, ja erittäin edulliseen hintaan.
Matkapuhelin sijoitetaan magneetilla varustettuun kuoreen. Istuvuus on täydellinen, ja kuori sopii siten täysin puhelimen ympärille.
Kuori puolestaan on helppo asettaa lompakkoon voimakkaiden magneettien ansiosta. Magneetit eivät aseta luottokorttejasi vaaraan: ne eivät demagnetisoidu!
Sekä kuori että lompakko ovat lujatekoista ja kestävää laatua. Molemmissa on aukko kameralle, joten sinun ei tarvitse poistaa puhelinta lompakosta esimerkiksi ottaessasi kuvia.
Toisaalta, jos et halua ottaa kuvia koko lompakkoa kädessäsi, voit helposti irroittaa lompakkoon kiinnitetyn matkapuhelimen kuorineen. Puhelin on siten edelleen suojassa tukevan kuoren sisällä. Turvallisuuden kanssa ei voi liioitella!
Lompakossa on 3 korttitaskua, 1 tasku käteiselle ja magneettinen sulkumekanismi, joka ei aiheuta minkäänlaista vaaraa luottokorteille.
Lompakon materiaali on keinonahkaa, eli ei aitoa nahkaa. Aidon nahan tavoin se muuttuu kuitenkin pehmeämmäksi ja kauniimmaksi käytön mukaan.

Kotelo on varusteltu Skimblockerilla, joka tunnetaan myös nimellä RFID suoja / suojakilpi / lukusuojus, mikä tarkoittaa, että kotelo suojaa korttejasi valitettavasti yleistyneeltä skimmaukselta.
Skimblocker Magneettilompakkomme avulla korttisi suojataan tahattomien maksujen varalta*

*HUOM! kännykkälompakko.fi ei ole vastuussa luottokorteista, jotka joutuvat skimmauksen kohteiksi!

 

Kärki tästä tuotteesta

Tutkia enemmän samanlaisia


0
0

Arvostelut

Tämä tuote ei ole arvosteluja

Kirjoita arvio tuotteesta

Arvosana: