Magneettikotelo Huawei Mate 10 Pro (Musta)

25785 Black - billigamobilskydd.se
21.95 EUR
Saatavilla (Yli 10)   Toimitusaika: 2-3 Päivää

Your order can be sent in

days
Days
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Magneettikotelo Huawei Mate 10 Pro
Tila matkapuhelimelle, luottokortille ja seteleille.
Toimii sekä lompakkona, että matkapuhelimesi suojuksena. 3 korttitaskua sekä 1 lokero seteleille Matkapuhelinkotelo on irrotettava, saat siis sekä kotelon, että lompakon erikseen! Kotelo on magneettinen ja kiinnittyy helposti uudestaan lompakkoon.
Materiaali: Keinonahka

Tämä on täydellinen suojus sinulle, joka haluat sekä matkapuhelinkotelon, että kännykkälompakon. Tässä saat molemmat yhdessä paketissa, ja sen lisäksi vielä erittäin hyvään hintaan.
Puhelin asetetaan koteloon, joka on varustettu magneeteilla. Kotelon muotoilu on erinomainen, ja siksi puhelin istuukin siihen täydellisesti.
Kotelo kiinnittyy vuorostaan helposti lompakkoon, kiitos voimakkaiden magneettien. Magneetit eivät ole vaaraksi luottokorteillesi: ne eivät poista korttien magnetointia!
Sekä kotelo, että lompakko ovat laadultaan vahvoja ja kestäviä. Molemmissa on aukko kameraa varten, siksi sinun ei tarvitse ottaa puhelintasi pois lompakosta halutessasi esim. valokuvata. Toisaalta taas, jos et halua kuvata koko lompakko käsissäsi, voit helposti irrottaa puhelimen koteloineen. Vahva kotelo suojaa yhä puhelintasi. Tämä on todella turvallista!
Lompakossa on 3 korttitaskua, 1 lokero käteistä varten sekä magneettisuljin. Tämäkään ei ole vaaraksi luottokorteillesi.
Lompakon materiaalina on keinonahka, ei siis aito nahka. Mitä enemmän sitä käytät, sitä pehmeämmäksi ja kauniimmaksi se tulee, aivan kuten aito nahka.

Kärki tästä tuotteesta

Tutkia enemmän samanlaisia


0
0

Arvostelut

Tämä tuote ei ole arvosteluja

Kirjoita arvio tuotteesta

Arvosana:


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös