• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae
Uusi!

Näytönsuoja karkaistusta lasista OnePlus Nord CE 4 Lite

Osta tämä tuote, Näytönsuoja karkaistusta lasista OnePlus Nord CE 4 Lite
hinta 15.95 EUR
Saatavuus: VarastossaToimitusaika: 2-4 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Päivät
Tunnit
Minuutit
Sekunnit

Katso lisää samankaltaisia tuotteita

Tuote nro: 51202 Glass

Tuotekuvaus

AvaaSulje

Tuotekuvaus

Näytönsuoja karkaistusta lasista OnePlus Nord CE 4 Lite

- Puhelimen mallin mukainen näytönsuoja
- Suojaa lasia halkeamilta
- Suojaa iskuilta
- Vain 0,33 mm paksuinen
- Ei ilmakuplia
- Helppo laittaa paikoilleen

Näytönsuoja karkaistusta lasista .

HUOM! Lasisuoja peittää ainoastaan puhelimen tasaisen näytön alueen, se EI ulotu reunojen yli. Käsitelty erikoislasi suojaa vaurioilta ja naarmuilta.
Suojan paksuus on vain 0,33 mm, jolloin puhelinkokonaisuus on ohut ja kevyt.
Lasipinnan kovuusarvoksi on esitetty 8-9H eli se on kolme kertaa kovempi kuin tavallinen PET-kalvo.
Lasiin ei saa yhtä helposti vaurioita terävillä esineilläkään, esimerkiksi veitsillä tai avaimilla.

Näytönsuojaan ei jää myöskään ilmakuplia alle. Se on myös helppo asentaa paikoilleen.
Paketissa on mukana kostea puhdistuspyyhe, pölyliina ja kuiva puhdistuspyyhe.
Toimitetaan pakkauksessa

Näin asennat lasin puhelimesi näytölle!
Varmista että näyttö on huolellisesti puhdistettu ennen kuin asetat näytönsuojan paikoilleen. Kostea ja kuiva puhdistuspyyhe tulevat paketissa mukana. Puhdista teipillä viimeisetkin pölyhiukkaset. Puhdistamiseen kannattaa panostaa, sillä pienikin näytölle jäävä pölyhiukkanen näkyy selvästi suojalasin alta.
Poista suojakalvo ja aseta lasi näytön päälle. Katso tarkasti mihin suojan haluat ennen kuin asetat sen paikoilleen. Kun lasi on haluamallasi paikalla, laske se varovaisesti näyttöä vasten. Älä hankaa. Kun olen päästänyt suojalasista irti, se "imeytyy" itsestään näyttöön kiinni. Mahdolliset ilmakuplat hierotaan ulos laitaa kohden esimerkiksi luottokortin avulla. Pienimmät ilmakuplat voivat kadota itsestään 24 tunnin sisällä.
Puhelimesi näyttö on nyt suojattu parhaalla mahdollisella tavalla!
Kannattaa panostaa hieman ylimääräistä näytönsuojaan. Karaistusta lasista /lasista valmistettu näytönsuoja suojaa tehokkaasti puhelintasi naarmuilta ja vedeltä.

Vaikka puhelin putoaisi lattialle ja lasi halkeaisi, selviää puhelimesi näyttö vahingoittumattomana! Muovikalvoon verrattuna tämän näytönsuojan asentaminen on todella helppoa. Kun olet varmistanut, että puhelimesi näyttö on puhdas ja pölytön, on homma melkein valmis! Näytönsuoja ikään kuin imaisee itsensä kiinni näyttöön. Yksinkertaista ja helppoa. Todella huokea ja hyvä suoja puhelimesi näytölle!

Osa näytönsuojista vaikuttaa peilikuvilta, mutta eivät todellisuudessa ole. Joissakin puhelimissa ja tableteissa on sekä sormenjälkitunnistin että kamera etupuolella, näistä ainoastaan sormenjälkitunnistin tarvitsee aukon suojakalvossa. Selfie-kamera ei tarvitse erillistä aukkoa suojakalvoon!

 

Mikä näytönsuoja minun kannattaa valita?
Verkkosivuiltamme löydät näytönsuojat sekä muovikalvosta että karkaistusta lasista. Näytönsuojat karkaistusta lasista (ja tietyille puhelimille myös kirkas muovikalvo) on usein saatavana tavallisen kokoisena ja Full Frame -mallina. 
Mikä on näiden ero? Yritämme selventää tätä sinulle

Kaikkiin meidän Full Frame -näytönsuojiimme karkaistusta lasista on suunniteltu musta reuna. Näytämme aina kuvien avulla, miltä suoja näyttää puhelimessa, joten suosittelemme vilkaisemaan kuvia ennen näytönsuojan valitsemista.
Reunasta reunaan ulottuva lasi näyttää myös tyylikkäältä. Mutta voi olla hyvä huomioida, että juuri tämän tyyppinen suoja on hieman herkempi erilaisille rasitteille. Jos isket puhelimesi johonkin, voi käydä niin, että lasin reunaosa halkeaa tai rikkoutuu. Sillä ei ole mitään vaikutusta näytönsuojan tehoon ja puhelimessa on edelleen hyvä iskunsuoja, mutta se saattaa häiritä esteettisesti, sillä kukapa haluaisi katsoa rikkinäistä näyttöä.


Tavallinen näytönsuoja karkaistusta lasista jättää usein muutaman millimetrin tilaa koko näytön ympärille. Osa asiakkaistamme valitsee siksi Full Frame -näytönsuojan karkaistusta lasista, sillä se ulottuu koko näytön ympärille reunasta reunaan.
Mutta vaikka tavalliset näytönsuojat karkaistusta lasista usein jättävät muutaman millimetrin reunoihin, meidän valintamme on kuitenkin tämä vaihtoehto (jos puhelimessa ei ole todella kaarevia reunoja, sillä silloin tavallinen lasinen näytönsuoja ei käy ja suosittelemme Full Frame -näytönsuojaa – joko karkaistua lasia tai tavallista muovikalvoa).
Lasi peittää puhelimen näytön tasaisen pinnan. Koska se ei peitä näyttöä reunasta reunaan, se ei ole yhtä haavoittuvainen kuin Full Frame -näytönsuoja. Jos olet kaiken lisäksi suunnitellut suojakuoren tai lompakkokotelon hankkimista, meidän mielestämme karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja on täysin sopiva vaihtoehto, joka on myös edullisempi kuin Full Frame -suoja karkaistusta lasista.

Jos puhelimessasi on kaarevat reunat, voi olla hankalaa suojata näyttö karkastusta lasista valmistetulla näytönsuojalla. Siinä tapauksessa suosittelemme Full Frame -näytönsuojaa. Näitä löytyy sekä kirkkaasta muovikalvosta sekä karkaistusta lasista. Jos sinulla on puhelin, jossa on kaarevat reunat ja haluat karkaistusta lasista valmistetun näytönsuojan, Full Frame on siinä tapauksessa hyvä valinta – muuten saatat pettyä, kun näet, kuinka kapea tavallinen lasinen näytönsuoja on (sillä se peittää vain näytön tasaisen pinnan). Kun huomaamme, että lasiset näytönsuojat näyttävät todella kapeilta puhelimen näytöllä, pyrimme usein poistamaan nämä valikoimastamme, joten löydät meiltä ainoastaan Full Frame -näytönsuojia karkaistusta lasista sekä Full Frame-muovikalvosuojia lisätarvikkeilla puhelimille, joissa on kaarevat reunat.
Mutta kuten sanottu, suosittelemme, että tutustut verkkosivuilla oleviin kuviin, jotta näet tarkalleen, miltä näytönsuoja näyttää juuri sinun puhelimessasi.

Tuotetiedot

  • SKU:

    51202 Glass