• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae
Uusi!

Full Frame Karkaistusta Lasista Motorola Moto G85 (Musta)

Osta tämä tuote, Full Frame Karkaistusta Lasista Motorola Moto G85
hinta 21.95 EUR
Saatavuus: VarastossaToimitusaika: 2-4 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Päivät
Tunnit
Minuutit
Sekunnit

Katso lisää samankaltaisia tuotteita

Tuote nro: 51167 Full Frame Black

Tuotekuvaus

AvaaSulje

Tuotekuvaus

Näytönsuoja karkaistusta lasista Motorola Moto G85

HUOM! Näytön suoja peittää koko näytön!

- Mallikohtainen näytönsuoja
- Suojaa puhelimen näyttöä halkeamilta
- Suojaa kolhuilta
- Vain 0,33 mm paksuinen!
- Ei ilmakuplia
- Helppo asentaa

Näytönsuoja temperoidusta lasista .
Erikoisvalmistetusta lasista tehty näytönsuoja suojaa vaurioilta ja naarmuilta.
Suojan paksuus on vain 0,33 mm, jolloin puhelinkokonaisuus on ohut ja kevyt.
Lasipinnan kovuus on 8-9H eli kolme kertaa tavallista PET-kalvoa vahvempi.
Lasiin ei saa yhtä helposti vaurioita terävillä esineilläkään, esimerkiksi veitsillä tai avaimilla.

Karkaistusta lasista tehdyn näytönsuojan alle ei jää ilmakuplia.
Paketissa on mukana kostea puhdistuspyyhe, pölyliina ja kuiva puhdistuspyyhe.
Toimitetaan pakkauksessa
Näin asennat lasin puhelimesi näytölle!

HUOM! Tämä näytönsuoja voi olla hieman hankala asentaa. Ole ERITYISEN HUOLELLINEN asentaessasi lasia paikoilleen!

Varmista, että näyttö on huolellisesti puhdistettu ennen näytönsuojan asentamista. Kostea ja kuiva puhdistuspyyhe tulevat paketissa mukana. Puhdista teipillä viimeisetkin pölyhiukkaset. Puhdistamiseen kannattaa panostaa, sillä pienikin näytölle jäävä pölyhiukkanen näkyy selvästi suojalasin alta.
Poista suojakalvo ja aseta lasi näytön päälle. Katso tarkasti mihin suojan haluat, ennen kuin asetat paikoilleen. Kun lasi on haluamallasi paikalla, laske se varovaisesti näyttöä vasten. Älä hankaa. Kun olen päästänyt suojalasista irti, se "imeytyy" itsestään näyttöön kiinni. Mahdolliset ilmakuplat hierotaan ulos laitaa kohden esimerkiksi luottokortin avulla. Pienimmät ilmakuplat voivat kadota itsestään 24 tunnin sisällä.
Puhelimesi näyttö on nyt suojattu parhaalla mahdollisella tavalla!

 
Kannattaa panostaa hieman ylimääräistä näytönsuojaan. Karaistusta lasista /lasista valmistettu näytönsuoja suojaa tehokkaasti puhelintasi naarmuilta ja vedeltä.
Vaikka puhelin putoaisi lattialle ja lasi halkeaisi, selviää puhelimesi näyttö vahingoittumattomana! Muovikalvoon verrattuna tämän näytönsuojan asentaminen on todella helppoa. Kun olet varmistanut, että puhelimesi näyttö on puhdas ja pölytön, on homma melkein valmis! Näytönsuoja ikään kuin imaisee itsensä kiinni näyttöön. Yksinkertaista ja tehokasta. Todella huokea ja hyvä suoja puhelimesi näytölle!

 

Mikä näytönsuoja minun kannattaa valita?
Verkkosivuiltamme löydät näytönsuojat sekä muovikalvosta että karkaistusta lasista. Näytönsuojat karkaistusta lasista (ja tietyille puhelimille myös kirkas muovikalvo) on usein saatavana tavallisen kokoisena ja Full Frame -mallina. 
Mikä on näiden ero? Yritämme selventää tätä sinulle

Kaikkiin meidän Full Frame -näytönsuojiimme karkaistusta lasista on suunniteltu musta reuna. Näytämme aina kuvien avulla, miltä suoja näyttää puhelimessa, joten suosittelemme vilkaisemaan kuvia ennen näytönsuojan valitsemista.
Reunasta reunaan ulottuva lasi näyttää myös tyylikkäältä. Mutta voi olla hyvä huomioida, että juuri tämän tyyppinen suoja on hieman herkempi erilaisille rasitteille. Jos isket puhelimesi johonkin, voi käydä niin, että lasin reunaosa halkeaa tai rikkoutuu. Sillä ei ole mitään vaikutusta näytönsuojan tehoon ja puhelimessa on edelleen hyvä iskunsuoja, mutta se saattaa häiritä esteettisesti, sillä kukapa haluaisi katsoa rikkinäistä näyttöä.


Tavallinen näytönsuoja karkaistusta lasista jättää usein muutaman millimetrin tilaa koko näytön ympärille. Osa asiakkaistamme valitsee siksi Full Frame -näytönsuojan karkaistusta lasista, sillä se ulottuu koko näytön ympärille reunasta reunaan.
Mutta vaikka tavallisetnäytönsuojat karkaistusta lasista usein jättävät muutaman millimetrin reunoihin, meidän valintamme on kuitenkin tämä vaihtoehto (jos puhelimessa ei ole todella kaarevia reunoja, sillä silloin tavallinen lasinen näytönsuoja ei käy ja suosittelemme Full Frame -näytönsuojaa – joko karkaistua lasia tai tavallista muovikalvoa).
Lasi peittää puhelimen näytön tasaisen pinnan. Koska se ei peitä näyttöä reunasta reunaan, se ei ole yhtä haavoittuvainen kuin Full Frame -näytönsuoja. Jos olet kaiken lisäksi suunnitellut suojakuoren tai lompakkokotelon hankkimista, meidän mielestämme karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja on täysin sopiva vaihtoehto, joka on myös edullisempi kuin Full Frame -suoja karkaistusta lasista.

Jos puhelimessasi on kaarevat reunat, voi olla hankalaa suojata näyttö karkastusta lasista valmistetulla näytönsuojalla. Siinä tapauksessa suosittelemme Full Frame -näytönsuojaa. Näitä löytyy sekä kirkkaasta muovikalvosta sekä karkaistusta lasista. Jos sinulla on puhelin, jossa on kaarevat reunat ja haluat karkaistusta lasista valmistetun näytönsuojan, Full Frame on siinä tapauksessa hyvä valinta – muuten saatat pettyä, kun näet, kuinka kapea tavallinen lasinen näytönsuoja on (sillä se peittää vain näytön tasaisen pinnan). Kun huomaamme, että lasiset näytönsuojat näyttävät todella kapeilta puhelimen näytöllä, pyrimme usein poistamaan nämä valikoimastamme, joten löydät meiltä ainoastaan Full Frame -näytönsuojia karkaistusta lasista sekä Full Frame-muovikalvosuojia lisätarvikkeilla puhelimille, joissa on kaarevat reunat.
Mutta kuten sanottu, suosittelemme, että tutustut verkkosivuilla oleviin kuviin, jotta näet tarkalleen, miltä näytönsuoja näyttää juuri sinun puhelimessasi.

Tuotetiedot

  • SKU:

    51167 Full Frame Black