• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

Skimblocker Samsung Galaxy A12 XL Puhelimen Kuoret (Musta)

Osta tämä tuote, Skimblocker Samsung Galaxy A12 XL Puhelimen Kuoret
hinta 24.95 EUR
Saatavuus: VarastossaToimitusaika: 2-4 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Päivät
Tunnit
Minuutit
Sekunnit

Katso lisää samankaltaisia tuotteita

Tuote nro: 51141 Black

Tuotekuvaus

AvaaSulje

Tuotekuvaus

Skimblocker by Coverin XL -lompakko, jossa 9 korttitaskua Samsung Galaxy A12 (A125F/DS / A127F/DS):lle
Tukeva ja tilava mobiililompakko, johon mahtuu kaikki mitä tarvitset; matkapuhelin, ajokortti, luottokortti ja käteinen.
Ajokorttitaskulla
Mobiililompakossa on myös seisontakotelotoiminto
Materiaali: PU-nahka

Lopuksi XL-lompakko, jossa tilaa kaikille luottokorteille, ajokortille, jäsenkortille, matkapuhelimelle ja käteiselle. Skimblocker XL Wallet sisältää kaiken mitä tarvitset mukaasi! Lompakossa on yhteensä 9 korttitaskua ja 2 lokeroa seteleille.
Ajattele Skimblocker XL -lompakkoa kirjana; ensimmäisellä puolella on 4 korttitaskua, joista yksi on ajokorttitasku; eli läpinäkyvä tasku, josta näet kortin läpi. Vastakkaisella puolella on vielä 5 korttitaskua. Kortin molemmilla puolilla on lokerot käteiselle (seteleille).
"Kirjan" viimeisessä osassa meillä on mobiiliosa. Tässä on matkapuhelimesi paikka. Se asetetaan kuoreen, joka on kiinnitetty lompakkoon.
Skimblocker XL Walletin materiaali on PU-nahkaa, eli ei aitoa nahkaa. Lompakko on tukeva ja siihen mahtuu paljon, samalla kun se tietysti suojaa kännykkääsi optimaalisesti.

Mikä on Skimblocker?
Kännykän kotelo on varustettu Skimblockerilla, jota kutsutaan myös RFID-suojaukseksi / skim-suojaukseksi / skim-suojaukseksi, mikä tarkoittaa, että kotelo suojaa korttejasi surffailulta, mikä on valitettavasti yleistynyt.
Skimblocker XL -lompakkomme avulla korttisi tulee suojata tahattomilta tapahtumilta*


Huomaa, että uusissa Skimblocker-mobiililompakoissamme on nyt Standcase-ominaisuus; se tarkoittaa, että voit nyt asettaa matkapuhelimesi vinoon kulmaan, kun haluat katsoa elokuvia matkapuhelimella.
Kotelon takana, jossa puhelin sijaitsee, näet, että vain puolet kuoresta on kiinnitetty puhelimen koteloon. Tämä ei ole valmistusvirhe, tämä on itse standcase-ominaisuus. Puhelimesi on edelleen yhtä hyvin suojattu kuin se on aina ollut Skimblocker-puhelinkoteloissamme, mutta nyt voit käyttää myös näissä malleissa himottua standcase-ominaisuutta.
Itse mobiililompakossa näet myös "taiton" lompakon takana. Näin matkapuhelin voi seistä vinossa asennossa. Voit vapaasti katsoa mainoksen kuvia - niin näet mitä tarkoitamme.


*HUOMAUTUS! billigamobilskydd.se ei ota vastuuta luottokorteista, jotka on alttiina kuoriutumaan!

Kiitos ostoksistasi osoitteessa billigamobilskydd.se - suojaus on tärkeää!

Tuotetiedot

  • SKU:

    51141 Black