• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae

Skimblocker Sony Xperia 5 II Magneetti Puhelimen Kuoret (Musta)

Osta tämä tuote, Skimblocker Sony Xperia 5 II Magneetti Puhelimen Kuoret
hinta 24.95 EUR
Saatavuus: VarastossaToimitusaika: 2-4 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Päivät
Tunnit
Minuutit
Sekunnit

Katso lisää samankaltaisia tuotteita

Tuote nro: 51138 Black

Tuotekuvaus

AvaaSulje

Tuotekuvaus

Skimblocker by Coverin Magneettilopakko Sony Xperia 5 II (XQ-AS52)
Paikka puhelimelle, pankkikorteille ja seteleille
Toimii sekä lompakkona että matkapuhelimesi kuorena. Kolme korttitaskua ja yksi tasku seteleille.
Kuori, johon matkapuhelin on kiinnitetty, on irrotettava; Saat sekä suojakuoren että lompakon samassa paketissa! Kuori on magneettinen ja helppo kiinnittää lompakkoon.
Materiaali: Keinonahka 

Mikä on Skimblocker? 
Kotelo on varusteltu Skimblockerilla, joka tunnetaan myös nimellä RFID suoja / suojakilpi / lukusuojus, mikä tarkoittaa, että kotelo suojaa korttejasi valitettavasti yleistyneeltä skimmaukselta. 
Skimblocker Magneettilompakkomme avulla korttisi suojataan tahattomien maksujen varalta.

Tämä on täydellinen kotelo sinulle, jos haluat sekä suojakuoren että kännykkälompakon. Täältä saat molemmat samassa paketissa ja erittäin edulliseen hintaan. 
Matkapuhelin sijoitetaan kuoreen, joka on varusteltu magneeteille. Istuvuus on täydellinen, ja kuori asettuu täydellisesti puhelimen ympärille. 
Kuori asetetaan puolestaan helposti lompakkoon vahvojen magneettien avulla. Magneetit eivät aiheuta minkäänlaista haittaa luottokorteillesi: ne eivät demagnetisoidu! 
Sekä kuori että lompakko ovat vankkaa ja kestävää laatua. Molemmissa on aukko kameralle, joten sinun ei tarvitse poistaa puhelinta lompakosta esimerkiksi kuvien ottamista varten. 
Toisaalta, jos et halua ottaa kuvia koko lompakkoa kädessäsi, voit helposti poistaa kuoreen kiinnitetyn puhelimen. Puhelin on siten edelleen suojassa tukevan kuoren sisällä. Turvallisuutta ei voi ottaa liian vakavasti! 
Lompakossa on 3 korttitaskua, 1 tasku käteiselle sekä magneettinen sulkumekanismi, joka ei aiheuta minkäänlaista vaaraa luottokorteillesi. 
Lompakon materiaali on keinonahkaa, eli ei aitoa nahkaa. Se muuttuu kuitenkin käytössä entistä pehmeämmäksi ja kauniimmaksi aidon nahan tavoin.


Huomaa, että uusissa Skimblocker-mobiililompakoissamme on nyt Standcase-toiminto; Tämä tarkoittaa, että voit nyt asettaa matkapuhelimesi kaltevaan asentoon, kun haluat katsoa elokuvia matkapuhelimellasi – eli kun matkapuhelimesi on edelleen mobiililompakossa. Itse mobiililompakossa näet "taiton" takana. Tämä on tarkoitettu matkapuhelimen seisomiseksi kaltevassa asennossa. Voit vapaasti katsoa mainoksen kuvia - niin näet mitä tarkoitamme.
Matkapuhelimesi on edelleen yhtä hyvin suojattu kuin se on aina ollut Skimblocker-mobiilikoteloissamme, mutta nyt voit käyttää haluttua seisontakotelotoimintoa myös Skimblocker-mobiililompakoissa.

*HUOM! kännykkälompakko.fi ei ole vastuussa luottokorteista, jotka joutuvat skimmauksen kohteiksi!

Tuotetiedot

  • SKU:

    51138 Black