• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae
Uusi!

Privacy karkaistu lasi näytönsuoja Samsung Galaxy S21 FE 5G

Osta tämä tuote, Privacy karkaistu lasi näytönsuoja Samsung Galaxy S21 FE 5G
hinta 21.95 EUR
Saatavuus: VarastossaToimitusaika: 2-4 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Päivät
Tunnit
Minuutit
Sekunnit

Katso lisää samankaltaisia tuotteita

Tuote nro: 51133 Privacy

Tuotekuvaus

AvaaSulje

Tuotekuvaus

Privacy karkaistu lasi näytönsuoja Samsung Galaxy S21 5G (SM-G991B)

- Mallin mukainen näytönsuoja
- Suojaa lasin halkeamiselta
- Suojaa iskuilta
- Tietosuojasuodatin - vain sinä näet sisällön näytölläsi
- Ei kuplia
- Helppo levittää

 

Karkaistu lasi näytönsuoja, jossa yksityisyyssuodatin.
Suojaa vaurioilta ja naarmuilta erikoiskäsitellyllä lasilla.
Lasipinnan kovuus on 8-9H, kolme kertaa vahvempi kuin tavallinen PET-kalvo.
Edes terävät esineet, kuten veitset ja avaimet, eivät naarmuta lasia niin helposti.

Tämän karkaistun lasin näytönsuojan avulla et pääse näytölle kuplia. Näytönsuoja on myös helppo kiinnittää.

Karkaistu lasi tietosuojasuodattimella Privacy on tuote, joka suojaa näyttöä ja näytettävän tiedon esikatselua. Anti-Spy-toiminto on karkaistuun lasiin rakennettu pimennysrakenne. Kaksisuuntainen suodatin suojaa näyttöä kaikilta puolilta tietojen lukemiselta näytöltä 28° kulmasta
Lasin vahvistettu rakenne vähentää naarmuja ja vahingollisia iskuja. Karkaistussa Privacy-lasissa on myös helposti puhdistettava pinnoite.

 

Hyvästä näytönsuojasta kannattaa maksaa hieman ylimääräistä. Tämä karkaistu lasi näytönsuoja suojaa tehokkaasti näyttöäsi naarmuilta ja vedeltä.
Vaikka pudotatkin laitteesi ja lasin halkeilee - no, voit varmaan olla iloinen, että näytönsuoja ainakin pelasti näytön!
Toisin kuin muoviset näytönsuojat, tämä näytönsuoja on erittäin helppo kiinnittää/kiinnittää näytölle. Kun olet varmistanut, että näyttö on puhdas ja pölytön, loppu työ on melkein valmis! Näytönsuoja kelluu näytölle itsestään. Yksinkertaista ja tehokasta.
Yksinkertaisesti edullinen ja hyvä suoja näytöllesi!

 

 

Kuinka kiinnität lasin näytölle!
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi varmista, että näyttö on puhdistettu kunnolla ennen näytönsuojan kiinnittämistä. Mukana alkoholipyyhe ja puhdistusliina. Voit vapaasti käyttää myös tarralappuja viimeisten pölyhiukkasten poistamiseen. Puhdistukseen kannattaa lisätä hieman ylimääräistä jauhetta; Jos näytölle jää vain yksittäinen pölyhiukkanen, se näkyy selvästi lasin läpi.

Poista suojakalvo ja aseta lasi näytön päälle. Kun lasi on haluamassasi paikassa, pudota se varovasti näytölle. Älä hankaa. Kun vapautat lasin, näet, että se "kelluu" näytöllä itsestään. Mahdolliset ilmakuplat hierotaan ulos reunaa kohti esim. luottokortti. Pienet ilmakuplat voivat kadota itsestään 24 tunnin kuluessa.

Nyt näytölläsi on paras mahdollinen suojaus!

 

 

Mikä näytönsuoja minun pitäisi valita?

Verkkosivuiltamme löydät sekä kirkkaan muovikalvon että karkaistun lasin näytönsuojat. Karkaistua lasia (ja joissakin matkapuhelimissa myös kirkasta muovikalvoa) on yleensä saatavana sekä normaalikokoisena että Full Frame -kehyksenä.
Ja mitä eroa näillä on? Yritämme selvittää tämän sinulle.

Karkaistusta lasista valmistetut Full Frame -näytönsuojamme ovat nyt reunaltaan täysin mustia. Näytämme aina kuvilla tarkalleen, miltä kuori näyttää puhelimessa, joten katso kuvat huolellisesti ennen kuin valitset suojasi.

Se, että tämä lasi menee reunaan asti, on tietysti mukavaa. Mutta voi olla hyvä tietää, että juuri tämä tila tekee suojasta myös kosketusherkemmän. Joten jos osut johonkin matkapuhelimella, osa lasista (ulkoreunasta) voi rikkoutua. Itse suojavaikutukseen sillä ei ole vaikutusta, kännykässä on silti hyvä näytönsuoja, mutta esteettisesti se voi olla hieman tylsää katsoa.

 

Tavallinen karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja jättää usein muutaman millimetrin ympäriinsä. Jotkut asiakkaat suosivat siksi karkaistusta lasista valmistettua Full Frame -näytönsuojaa, jossa suoja ulottuu aina reunaan asti.

Mutta vaikka tavalliset karkaistun lasin näytönsuojamme jättävät usein muutaman millimetrin reunaan päin, pidämme luultavasti silti enemmän tästä vaihtoehdosta (ellei puhelimessa ole erittäin vinoja reunoja, jolloin normaali lasinäyttö ei toimi, niin suosittelemme Full Frame näytönsuoja - joko karkaistu lasi tai tavallinen muovikalvo).

Lasi peittää matkapuhelimen näytön tasaisen pinnan. Ja koska se ei mene reunaan asti, se ei ole yhtä alttiina kuin Full Frame -näytönsuoja. Joten jos aiot silti pitää kännykän suojakuoren tai kännykkälompakkoa puhelimessasi, niin mielestämme ehdottomasti riittää karkaistu lasi näytönsuoja, joka on myös halvempi kuin Full Frame karkaistu lasisuoja.

 

Jos puhelimessasi on ylimääräisiä kaarevia reunoja, sitä voi olla vaikea suojata karkaistulla lasisuojalla. Silloin suosittelemme yleensä Full Frame -näytönsuojaa. Meillä on näitä sekä kirkkaana muovikalvona että karkaistuna lasina. Jos sinulla on viistoreunainen matkapuhelin ja haluaisit karkaistun lasin näytönsuojan, kannattaa valita Full Frame - muuten tulet pettymään kun näet kuinka kapea normaali lasi on (koska se peittää vain näytön tasaisen pinnan). Kun huomaamme, että matkapuhelimessa on äärimmäisen kapeat lasinäytönsuojat, poistamme ne yleensä valikoimastamme, joten jos matkapuhelimesi lisävarusteiden sivulta löydät vain Full Frame karkaistun lasin ja Full Frame Plastic -kalvon, se johtuu juuri siitä, että siinä on nämä viistetyt reunat.

Mutta kuten totesimme, voit vapaasti tarkistaa mainoksissamme olevat kuvat, näet melko selvästi, miltä näytönsuoja näyttää matkapuhelimellasi.

Jos haluat suojata yksityisyyttäsi ja varmistaa, että kukaan vieressäsi ei lue mukana, kun kirjoitat matkapuhelimellasi, karkaistusta lasista valmistetut Privacy-näytönsuojat ovat sinulle ilmeinen valinta! Sitten suojaat sekä matkapuhelimesi näyttöä että yksityisyyttäsi. Kaksisuuntainen suodatin suojaa näyttöä kaikilta puolilta tietojen lukemiselta näytöltä 28°:n kulmasta – joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vieressäsi istuva henkilö näkee kirjoittamasi. Varo PRIVACY – lasin läpi näet vain sinä.

Tuotetiedot

  • SKU:

    51133 Privacy