• 
Ruotsin lippu   Norjan lippu   Suomen lippu   Tanskan lippu
    • Ilmainen toimitus yli 10€ ostoksille
    • Nopeat toimitukset
Hae
5 variantit

Elegant Case iPhone 15 Pro Max (Musta)

Osta tämä tuote, Elegant Case iPhone 15 Pro Max
hinta 24.95 EUR
Saatavuus: Vain 1 varastossaToimitusaika: 2-4 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Päivät
Tunnit
Minuutit
Sekunnit
Tuote nro: 50577 Black

Tuotekuvaus

AvaaSulje

Tuotekuvaus

Tyylikäs kuori iPhone 15 Pro Maxille
Tässä meillä on jotain, mikä on poikkeavaa.
Se mikä ensi silmäyksellä näyttää tavalliselta käsilaukulta, on itse asiassa matkapuhelinkotelo.
Kotelossa on useita korttipaikkoja, yhteensä seitsemän.
Kännykkäkassin keskellä on vetoketjullinen lokero, johon voit säilyttää esimerkiksi joitakin seteleitä, kolikoita tai muuta vastaavaa.
Kotelon ulkopinta on erittäin mukava tikattu kuviointi, jota on mukava pitää.
Tämän matkalaukun mukana tulee rannehihna, mutta myös pidempi hihna, jonka avulla matkalaukku voidaan ripustaa olkapäälle kuten laukkua.
Materiaali: PU-nahka

 

Suojaa matkapuhelimeesi tyylikkäästi!

Viimeinkin äärimmäinen tyylin, toimivuuden ja suojan yhdistelmä on saapunut rakkaallesi matkapuhelimellesi! Ainutlaatuinen matkapuhelinkotelomme seitsemällä korttipaikalla on täydellinen lisävaruste niille, jotka haluavat kaiken yhdestä paikasta.

Seitsemän erillisen korttipaikan ansiosta tämä kotelo on täydellinen ratkaisu nykyaikaiselle henkilölle, joka on aina liikkeellä. Sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia pankkikortin, ajokortin tai jäsenkortin unohtamisesta – kaikki tarvitsemasi säilyy kätevästi ja turvallisesti kännykkälaukussasi.

Tämä kotelo ei ole vain käytännöllinen, se on myös uskomattoman tyylikäs ja tyylikäs. Suunniteltu korkealaatuisista materiaaleista ja tarkat mitat sopimaan täydellisesti matkapuhelimeesi, se ei vain suojaa naarmuilta ja kolhuilta, vaan myös parantaa laitteesi ulkonäköä.

Älykkään rakenteen ansiosta sinun ei koskaan tarvitse tinkiä mukavuudesta. Sinulla on helppo pääsy kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja kameraan pitäen samalla puhelimesi turvassa ja suojattuna kaikissa tilanteissa.

Anna matkapuhelimeesi sen ansaitsema hoito ja sijoita tähän tapaukseen jo tänään. Kun käytössäsi on seitsemän korttipaikkaa, arjesi on sujuvampaa ja tyylikkäämpää kuin koskaan ennen! Suojaa, järjestä ja säteile persoonallista tyyliäsi matkapuhelimellamme - tilaa nyt ja vie mobiilikokemuksesi uudelle tasolle!

Tuotetiedot

  • SKU:

    50577 Black

Hintahistoria

Alin hinta viimeisten 30 päivän aikana on24.95 EUR (2024-04-06 ).
0
0

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole arvosteluja