Vedenpitävä vyötärölaukku (Sininen)

44556 Blue - Forever
14.95 EUR
Saatavilla (Yli 10)   Toimitusaika: 2-3 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Days
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Vedenpitävä kännykkäkotelo/kännykkäpussi/vyötärölaukkuVedenpitävä kännykkäkotelo, jota voit pitää vyötäröllä tai crossover-laukkuna.
Kännykkälaukku on vedenpitävä – kunhan vain muistat sulkea laukun. Kotelo suljetaan 3 ziplock-vetoketjulla sekä tarranauhalla. Ensin suljet kaikki 3 ziplock-vetoketjua, sitten taitat läpän alas ja suljet kännykkälaukun tarranauhalla. Nyt voit laittaa laukun joko vyötärölle tai käyttää sitä crossover-laukkuna – katso kuviamme saadaksesi inspiraatiota.

Kotelon materiaali on puoliksi läpinäkyvää muovia. Koska laukku on melko tilava, siinä on tilaa matkapuhelimen lisäksi tilaa avaimille, rahoille ja huulipunalle, tai mitä nyt haluatkin pitää mukanasi ollessasi vesillä.
Vedenpitävä kotelo suojaa tavaroitasi niin vedeltä kuin pölyltä ja lumeltakin, joten ehkä haluat käyttää laukkua mieluummin hiihtomatkalla tai safarilla aavikolla. Niin matkapuhelimesi kuin muut tavarasi tulee olla suojassa riippumatta siitä, missä olet.

Laukku on myös ihanteellinen pitää mukana musiikkifestivaaleilla: siinä on tilaa kaikelle, mitä tarvitset eikä sinun tarvitse pelätä, että matkapuhelin ja rahat kastuvat – vaan voit keskittyä musiikkiin. Kätevää vai kuinka?

Itse nauha, jossa laukku on kiinni – vyötärönauha – on musta ja se suljetaan vankalla napsautussoljella. Nauhan pituutta voidaan säätää 79 cm - 106 cm.
Vyötärönauhan materiaali on musta nylon. Napsautussolki on muovia.

Sisämitat: 21,5 x 18 cm
Ulkomitat (kun laukku ei ole taitettu/suljettu): 25 x 18,5 cm

Kotelon materiaali: Muovi
Väri: Sininen

Kärki tästä tuotteesta

Tutkia enemmän samanlaisia


0
0

Arvostelut

Tämä tuote ei ole arvosteluja

Kirjoita arvio tuotteesta

Arvosana: