Standcase-suojus Lenovo Tab P11 Pro (ZA7C) (Musta)

40467 Black - billigamobilskydd.se
24.95 EUR
Saatavilla (10 kpl)   Toimitusaika: 2-3 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Days
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Standcase-suojus Lenovo Tab P11 Pro (ZA7C)
Suojaa lukulaitteesi ihanteellisesti kuljetuksen aikana ja toimii tarvittaessa myös jalustana sille. Voidaan asettaa elokuvankatseluasentoon tai näppäimistöasentoon (pystyyn tai makuuasentoon). Käytännöllinen luettaessa, elokuvaa katseltaessa tai näppäimistöllä kirjoitettaessa.
Materiaali: keinonahka

Pehmeä ja laadukas all-round-suojus lukulaitteellesi.
Suojus suojaa lukulaitettasi optimaalisesti joka puolelta.
Suojuksen materiaali on keinonahkaa.
Myös suojuksen kehys on keinonahkaa, joten siinä ei ole mitään nayttöä naarmuttavaa materiaalia edes suojuksen ollessa suljettuna.
Lukulaitetta käytettäessä sen voi tukea pystyyn horisontaaliasentoon tai vaihtoehtoisesti alas näppäimistöasentoon riippuen siitä, käytetäänkö laitetta lukemiseen, kirjoittamiseen vai elokuvan katseluun. Tämä tapahtuu kääntämällä kansi taaksepäin ja asettamalla laite haluttuun asentoon. Lukulaitteen paino pitää suojuksen halutussa asennossa.
Suojuksessa on syvennykset sivunäppäimille sekä takakannessa reikä kameralle. Suosittelemme suojauksen täydentämistä karkaistusta lasista valmistetulla näyttösuojalla. Näin saat lukulaitteellesi parhaan mahdollisen suojan.
Suojuksia saatavilla useissa väreissä. Joitakin malleja saattaa poikkeuksellisesti olla varastossa vain yhdessä värissä.

Kärki tästä tuotteesta

Tutkia enemmän samanlaisia


0
0

Arvostelut

Tämä tuote ei ole arvosteluja

Kirjoita arvio tuotteesta

Arvosana: