Skimblocker XL Magnet Wallet iPhone 11 (6.1) (Musta)

33684 Black - billigamobilskydd.se
26.95 EUR
Saatavilla (Yli 10)   Toimitusaika: 2-3 Päivää

Your order can be sent in

days
Days
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Skimblocker XL Magnet Wallet 9 korttitaskulla puhelimelle iPhone 11 (6.1)
Vankka ja tilava kännykkälompakko, johon mahtuu kaikki, mitä tarvitset: iPhone, ajokortti, luottokortit ja käteinen. 
Ajokorttitaskulla ja irrotettavalla magneettikuorella. 
Materiaali: Keinonahka

Viimeinkin Magnet Wallet, jossa on tilaa kaikille luottokorteille, ajokortille, jäsenkorteille, kännykälle ja käteiselle. Skimblocker XL Magnet Walletiin mahtuu kaikki, mitä sinun tarvitsee kuljettaa mukanasi! Lompakossa on kokonaista 9 korttitaskua sekä 2 lokeroa seteleille. 
Ajattele, että Skimblocker XL Magnet Wallet on kuin kirja: ensimmäisellä sivulla on 4 korttitaskua, joista yksi on ajokorttitasku, siis läpinäkyvä tasku, jonka ikkunan läpi näet kortin. Vastakkaisella sivulla on vielä 5 korttitaskua. Molempien lyhyiden sivujen takana on lokerot käteiselle (seteleille). 
"Kirjan" viimeisessä osassa on kännykkäosa. Siinä on paikka iPhonellesi. Se sijoitetaan kuoreen, jossa on vastaavanlainen takaosa keinonahasta pehmeillä TPU-sivuilla. Kuori on magneettinen ja se on helppo irrottaa lompakko-osasta, jos haluat ottaa mukaasi ainoastaan kännykän. Se kiinnitettään helposti jälleen lompakkoon, ja magneetti EI ole vaaraksi luottokorteillesi: se ei poista korttien magnetointia! Tietenkin siinä on aukko latauskaapelille, kuulokkeille ja mykistyspainikkeelle. Äänenvoimakkuus- ja on/off-painikkeet sivuissa on merkitty, joten voit käyttää niitä myös silloin, kun kännykkä on kuoressa. 
Skimblocker XL Magnet Wallet -lompakon materiaali on keinonahkaa, ei siis aitoa nahkaa. Lompakko on vankka ja siihen mahtuu yhtä ja toista samalla, kun se tietenkin suojaa iPhoneasi optimaalisesti.

Mikä on Skimblocker? 
Kotelo on varusteltu Skimblockerilla, joka tunnetaan myös nimellä RFID suoja / suojakilpi / lukusuojus, mikä tarkoittaa, että kotelo suojaa korttejasi valitettavasti yleistyneeltä skimmaukselta. 
Skimblocker Magneettilompakkomme avulla korttisi suojataan tahattomien maksujen varalta.

 

*HUOM! kännykkälompakko.fi ei ole vastuussa luottokorteista, jotka joutuvat skimmauksen kohteiksi!

 

Kiitos, että ostat verkkokaupasta kännykkälompakko.fi – suoja on tärkeä!

Kärki tästä tuotteesta

Tutkia enemmän samanlaisia


0
0

Arvostelut

Tämä tuote ei ole arvosteluja

Kirjoita arvio tuotteesta

Arvosana:


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös