Smart Velvet Wallet iPhone 14 Pro (6.1) (Musta)

44785 Black - billigamobilskydd.se
18.95 EUR
Saatavilla (5 kpl)   Toimitusaika: 2-3 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Days
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Smart Velvet Wallet iPhone 14 Pro (6.1)
Tyylikäs standcase-kännykkälompakko 2 korttitaskulla ja takana olevalla setelilokerolla.
Kännykkäkotelo, jossa on tilaa niin kännykälle kuin luottokortille, ajokortille ja käteiselle.
Kotelossa on standcase-toiminto, joten voit asettaa kännykkäsi kaltevaan asentoon, kun haluat katsoa elokuvaa kännykästäsi.
Korttitaskujen määrä: 2
Materiaalit: PU-nahka ja TPU-muovi

Smart Velvet Walletissa on ylellinen ulkonäkö, joka antaa ihanan tunteen, kun pitelet kännykkäkoteloa kädessäsi. Materiaali on PU-nahkaa, mutta näyttää sametilta. Smart Velvet Wallet -kännykkäkotelossa on lisäksi sauma koko ulkoreunan ympärillä, niin etu- kuin takapuolella. Tämäkin luo varsin ylellisen vaikutelman.
Smart Velvet Wallet -kännykkäkotelossa on lisäksi standcase-toiminto. Se tarkoittaa, että voit asettaa kännykkäsi kaltevaan asentoon, kun haluat katsoa elokuvaa tai kuvia kännykästäsi.
Kuori, johon kännykkä laitetaan, on muovinen ja siinä on tietysti paikat painikkeille ja säätimille, jotta voit helposti löytää äänenvoimakkuus- ja virtapainikkeen, kun kännykkäsi on kännykänkuoressa.
Kotelo suljetaan tehokkaalla magneettiläpällä, joka pitää lompakon suljettuna.
Smart Velvet Wallet on saatavilla useissa väreissä. Kaikki värit ovat melko hillittyjä ja rauhoittavia katsoa.  Katso kuvamme nähdäksesi tämänhetkisen valikoiman kännykällesi.
Tämä kotelo sopii yhtä hyvin miehille kuin naisille. Jos siis etsit kännykkälompakkoa, joka tuntuu ylelliseltä, mutta ei erotu liikaa kirkkaalla värillä tai huomiotaherättävällä kuviolla, uskomme, että tulet pitämään Smart Velvet Walletista.

 

Kärki tästä tuotteesta

Tutkia enemmän samanlaisia


0
0

Arvostelut

Tämä tuote ei ole arvosteluja

Kirjoita arvio tuotteesta

Arvosana: