Skimblocker Magneettikotelo LG K10 2017 (M250N) (Musta)

33924 Black - CoverIn
16.95 EUR
Tavallinen 24.95 EUR , säästät 8.00 EUR, (32%)
Saatavilla (Yli 10)   Toimitusaika: 2-4 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Days
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Skimblocker Magneettilopakko LG K10 2017 (M250N)
Paikka puhelimelle, pankkikorteille ja seteleille
Toimii sekä lompakkona että matkapuhelimesi kuorena. Kolme korttitaskua ja yksi tasku seteleille.
Kuori, johon matkapuhelin on kiinnitetty, on irrotettava; Saat sekä suojakuoren että lompakon samassa paketissa! Kuori on magneettinen ja helppo kiinnittää lompakkoon.
Materiaali: Keinonahka 

Mikä on Skimblocker? 
Kotelo on varusteltu Skimblockerilla, joka tunnetaan myös nimellä RFID suoja / suojakilpi / lukusuojus, mikä tarkoittaa, että kotelo suojaa korttejasi valitettavasti yleistyneeltä skimmaukselta. 
Skimblocker Magneettilompakkomme avulla korttisi suojataan tahattomien maksujen varalta.

Tämä on täydellinen kotelo sinulle, jos haluat sekä suojakuoren että kännykkälompakon. Täältä saat molemmat samassa paketissa ja erittäin edulliseen hintaan. 
Matkapuhelin sijoitetaan kuoreen, joka on varusteltu magneeteille. Istuvuus on täydellinen, ja kuori asettuu täydellisesti puhelimen ympärille. 
Kuori asetetaan puolestaan helposti lompakkoon vahvojen magneettien avulla. Magneetit eivät aiheuta minkäänlaista haittaa luottokorteillesi: ne eivät demagnetisoidu! 
Sekä kuori että lompakko ovat vankkaa ja kestävää laatua. Molemmissa on aukko kameralle, joten sinun ei tarvitse poistaa puhelinta lompakosta esimerkiksi kuvien ottamista varten. 
Toisaalta, jos et halua ottaa kuvia koko lompakkoa kädessäsi, voit helposti poistaa kuoreen kiinnitetyn puhelimen. Puhelin on siten edelleen suojassa tukevan kuoren sisällä. Turvallisuutta ei voi ottaa liian vakavasti! 
Lompakossa on 3 korttitaskua, 1 tasku käteiselle sekä magneettinen sulkumekanismi, joka ei aiheuta minkäänlaista vaaraa luottokorteillesi. 
Lompakon materiaali on keinonahkaa, eli ei aitoa nahkaa. Se muuttuu kuitenkin käytössä entistä pehmeämmäksi ja kauniimmaksi aidon nahan tavoin.

*HUOM! kännykkälompakko.fi ei ole vastuussa luottokorteista, jotka joutuvat skimmauksen kohteiksi!

Kärki tästä tuotteesta

Tutkia enemmän samanlaisia


0
0

Arvostelut

Tämä tuote ei ole arvosteluja

Kirjoita arvio tuotteesta

Arvosana: