Crazy Horse XL Magnet Wallet Sony Xperia 10 Plus (Musta)

31425 Black - billigamobilskydd.se
16.95 EUR
Tavallinen 24.95 EUR , säästät 8.00 EUR, (32%)
Saatavilla (Yli 10)   Toimitusaika: 2-4 Päivää

Tilauksesi voidaan lähettää

days
Days
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Crazy Horse XL Magnet Wallet Sony Xperia 10 Plus
Crazy Horse XL Magnet Wallet 9 korttitaskulla puhelimelle Sony Xperia 10 Plus
Vankka ja tilava kännykkälompakko, johon mahtuu kaikki, mitä tarvitset: kännykkä, ajokortti, luottokortit ja käteinen. 
Ajokorttitaskulla ja irrotettavalla magneettikuorella. 
Materiaali: Keinonahka

Viimeinkin Magnet Wallet, jossa on tilaa kaikille luottokorteille, ajokortille, jäsenkorteille, kännykälle ja käteiselle. Crazy Horse XL Magnet Walletiin mahtuu kaikki, mitä sinun tarvitsee kuljettaa mukanasi! Lompakossa on kokonaista 9 korttitaskua sekä 2 (3) lokeroa seteleille. 
Ajattele, että Crazy Horse XL Magnet Wallet on kuin kirja: ensimmäisellä sivulla on 4 korttitaskua, joista yksi on ajokorttitasku, siis läpinäkyvä tasku, jonka ikkunan läpi näet kortin. Vastakkaisella sivulla on vielä 5 korttitaskua. Molempien lyhyiden sivujen takana on lokerot käteiselle (seteleille). 
Kaikki tämä suljetaan painolukolla, joka pitää koko korttiosan koossa. 
"Kirjan" viimeisessä osassa on kännykkäosa. Siinä on tilaa matkapuhelimeesi. Se sijoitetaan kuoreen, jossa on vastaavanlainen takaosa keinonahasta pehmeillä TPU-sivuilla. Kuori on magneettinen ja se on helppo irrottaa lompakko-osasta, jos haluat ottaa mukaasi ainoastaan kännykän. Se kiinnitettään helposti jälleen lompakkoon, ja magneetti EI ole vaaraksi luottokorteillesi: se ei poista korttien magnetointia! Tietenkin siinä on aukko latauskaapelille, kuulokkeille ja mykistyspainikkeelle. Äänenvoimakkuus- ja on/off-painikkeet sivuissa on merkitty, joten voit käyttää niitä myös silloin, kun kännykkä on kuoressa. 
Vastapäätä kännykkäkuorta, siis korttiosan takapuolelta, löydät vielä yhden taskun, jota voit käyttää käteiselle (seteleille) tai kuiteille.

Crazy Horse XL Magnet Wallet -lompakon materiaali on keinonahkaa, ei siis aitoa nahkaa. Crazy Horse on kuitenkin se materiaali, joka muistuttaa eniten aitoa nahkaa, minkä tekee siitä suositun valinnan asiakkaidemme keskuudessa. Lompakko on vankka ja siihen mahtuu yhtä ja toista samalla, kun se tietenkin suojaa mobilasi optimaalisesti.
Tämä Crazy Horse XL Magnet Wallet on saatavana neljässä eri värissä. Joten kysymys on vain siitä, että mistä väristä pidät eniten?

Kiitos, että ostat verkkokaupasta kännykkälompakko.fi – suoja on tärkeä!

Kärki tästä tuotteesta

Tutkia enemmän samanlaisia


0
0

Arvostelut

Tämä tuote ei ole arvosteluja

Kirjoita arvio tuotteesta

Arvosana:


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös